Κέιν: «Το λάτρεψα!»

Κέιν: «Το λάτρεψα!»

Gazzetta team
Κέιν: «Το λάτρεψα!»

bet365

Το άστρο του Χάρι Κέιν δεν άργησε να λάμψει και σε διεθνές επίπεδο, αφού ο φορ της εθνικής Αγγλίας χρειάστηκε μόλις 79'' και μία επαφή με τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα. Και ο ίδιος το λάτρεψε.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Προφανώς και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που έκανα το ντεμπούτο μου και το να σκοράρω ήταν ό,τι ονειρευόμουν σαν μικρό παιδί. Είναι μία ξεχωριστή νύχτα. Μια νύχτα περηφάνια και δεν θα την ξεχάσω σίγουρα για λίγο καιρό» δήλωσε πανευτυχής ο Βρετανός φορ, προσθέτοντας: «Τα παιδιά έπαιξαν καταπληκτικά, είναι πολύ καλό που παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Εγώ θέλω απλά να βρίσκομαι εδώ, να παίζω για την Αγγλία και να σκοράρω. Είναι η πρώτη μου γεύση από αυτό και το λάτρεψα!».

Για την υποδοχή από τους συμπατριώτες του φιλάθλους, σημείωσε: «Ήταν πολύ δυνατά όλα. Το να ακούω τέτοια υποδοχή στο ντεμπούτο μου είναι απίστευτο».

Όσο για το αν θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς των «τριών λιονταριών» ξεκαθάρισε: «Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Αυτός ξέρει τι θέλει να κάνει την Τρίτη. Θα είμαι έτοιμος. Η ομάδα έχει παίξει πολύ καλά μέχρι τώρα, έχει πάρει καλά αποτελέσματα και εντός και εκτός έδρας».

 

EURO Τελευταία Νέα