Πρόβλημα και με Ραούλ Μπράβο στη Βέροια

Πρόβλημα και με Ραούλ Μπράβο στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα και με Ραούλ Μπράβο στη Βέροια

bet365

Εκτός της σημερινής προπόνησης της Βέροιας έμεινε και ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος έχει αιμάτωμα στη γάμπα. Ατομικό ο Γεωργιάδης, θεραπευτική αγωγή ο Μπαργκάν, ίωση ο Καντιμοίρης, άδεια ο Μπεν.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας, στην οποία ο Στέφανος Γαϊτάνος μέτρησε πέντε απουσίες. Ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Κενάν Μπαργκάν ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ενώ εκτός έμεινε και ο Ραούλ Μπράβο, καθώς έχει αιμάτωμα στη γάμπα. Επίσης, απουσίαζαν οι Γιώργος Καντιμοίρης και Μπεν, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ίωση και τον δεύτερο να παίρνει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις ειδικής αντοχής και δίτερμα, στο οποίο δόθηκε έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Έτσι, οι προπονήσεις της «βασίλισσας του Βορρά» θα συνεχιστούν με μία το πρωί του Σαββάτου (28/3) στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα