«Δεν θέλει Σίλντενφελντ, προτιμά τον Τσόρλουκα»

«Δεν θέλει Σίλντενφελντ, προτιμά τον Τσόρλουκα»

Νίκος Αθανασίου
«Δεν θέλει Σίλντενφελντ, προτιμά τον Τσόρλουκα»

bet365

Ο τεχνικός της Ντιναμό, Ζόραν Μάμιτς, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί την επιστροφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς προτιμά τον Τσόρλουκα.

Οι Κροάτες συνεχίζουν να συντηρούν το θέμα με την ενδεχόμενη επιστροφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στην Ντιναμό Μόσχας την ώρα που ο τεχνικός του συλλόγου, Ζόραν Μάμιτς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει τον Κροάτη στόπερ στην ομάδα του. Μάλιστα, υπάρχουν ρεπορτάζ στην πατρίδα του «Σίφο», σύμφωνα με τα οποία ο Μάμιτς έχει ζητήσει από τον πρόεδρο και αδελφό του, Ζντράβκο, την μεταγραφή του Τσόρλουκα για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Σίλντενφελντ θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, όλη αυτή η ιστορία δεν τον «χαλάει» καθόλου και του επιτρέπει να βάζει τον εαυτό του σε... φάση πλειστηριασμού. Στο «πράσινο στρατόπεδο», πάντως, έχουν κάνει την πρόταση τους και περιμένουν. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν θέλουν το θέμα να γίνει σίριαλ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα