Η αλήθεια για Χολέμπας (pic)

Νίκος Ρόλλας
Η αλήθεια για Χολέμπας (pic)

bet365

Το Gazzetta.gr έψαξε το θέμα με τον τραυματισμό του Χοσέ Χολέμπας και σας παρουσιάζει τα γεγονότα, μία σημαντική φωτογραφία και το τί πραγματικά συμβαίνει.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής έχει προκύψει ένα σοβαρό θέμα με πρωταγωνιστή τον Χοσέ Χολέμπας, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού τύπου ο Έλληνας αμυντικός που αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής ως τραυματίας, γυμνάστηκε κανονικά με την Ρόμα...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 30χρονος μπακ την Δευτέρα ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά από το κυριακάτικο παιχνίδι με την Τσεζένα. Κάτι που ανάγκασε τον Σέρχιο Μαρκαριάν να καλέσει εσπευσμένα τον Λουκά Βύντρα.

Αμέσως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας ξεκίνησε να του κάνει εξετάσεις, οι οποίες περιελάμβαναν ακόμη και ακτινογραφίες που έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση αριστερού ημιθωρακίου. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες μελών της αποστολής, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν τέτοιο που υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσε να περπατήσει από τις ενοχλήσεις που είχε...

Έτσι, το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής πήρε την απόφαση να τον αποκλείσει από την αποστολή και ο Χοσέ Χολέμπας την Τρίτη να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ρώμη, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του.

Και κάπου εδώ ξεκινάνε τα περίεργα, που προκάλεσαν μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά του. Στο επίσημο δελτίου τύπου της Ρόμα για την προπόνηση της Πέμπτης, το όνομα του Έλληνα μπακ δεν αναφερόταν πουθενά. Κάτι που οδήγησε εφημερίδες όπως είναι η Corriere dello Sport και η Tuttosport να βγάλουν το συμπέρασμα πως προπονήθηκε κανονικά.

Ωστόσο υπάρχει μία μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια που συνηγορεί προς την αντίθεση κατεύθυνση. Οτι δηλαδή ο Χοσέ Χολέμπας όντως έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας. Αυτή «κρυβόταν» στην photogallery της Ρόμα από την προπόνηση...

Σε αυτή λοιπόν, όλες οι φωτογραφίες (19 συνολικά) έδειχναν παίκτες να γυμνάζονται στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου (χωρίς να φαίνεται πουθενά ο Χολέμπας), εκτός από μία. Αυτή που είχε τον Έλληνα ομογενή να κάνει μόνος του ποδήλατο.



Κάτι που δείχνει οτι απλά ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας που έγραψε την προπόνηση ξέχασε να βάλει το όνομα του Χοσέ Χολέμπας μαζί με αυτά των Τότι, Μαϊκόν, Σπολί, Καστάν και Στρούτμαν που έκαναν ατομικό πρόγραμμα...

Από την Εθνική πάντως, ήταν απολύτως σίγουροι οτι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση ο έμπειρος αμυντικός να άφηνε έτσι την ομάδα, πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, όπως είναι αυτό με την Ουγγαρία.

Για καλό και για κακό πάντως, επικοινώνησαν μαζί του το πρωί της Παρασκευής και εκείνος τους εξήγησε οτι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι στατικό ποδήλατο, όπως δείχνει ακριβώς η φωτογραφία.

Λίγο αργότερα μάλιστα, από την Εθνική τόνιζαν οτι «υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη προς τον Χοσέ Χολέμπας στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, καθώς επίσης και στους υπολοίπους διεθνείς που για λόγους τραυματισμού δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με την Ουγγαρία».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως από τον ντόρο που δημιουργήθηκε, στο ενημερωτικό της Ρόμα για την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, γράφτηκε οτι ο Έλληνας διεθνής δεν γυμνάστηκε κανονικά.

 

EURO Τελευταία Νέα