Παναθηναϊκός: Ούτε να βλέπουν τον Μποροβήλο

Παναθηναϊκός: Ούτε να βλέπουν τον Μποροβήλο

Νίκος Ρόλλας
Παναθηναϊκός: Ούτε να βλέπουν τον Μποροβήλο

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέχει συνειδητά από την SuperLeague λόγω της κόντρας με τον Γιώργο Μποροβήλο.

Η στάση που κράτησε ο Γιώργος Μποροβήλος κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο Δ.Σ της SuperLeague μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, όταν και Βασίλης Κωνσταντίνου δέχθηκε επίθεση από άνθρωπο της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχουν βαθύνει το χάσμα στις σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής στις δηλώσεις του αμέσως μετά τις ντροπιαστικές σκηνές στο Μαρούσι, είχε αποφύγει να μιλήσει με λεπτομέρειες για τα όσα έγιναν, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των «πράσινων», οι οποίοι δεν θέλουν ούτε να... βλέπουν τον πρώην διαιτητή.

Για αυτό και στην συζήτηση που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Λίγκα με την Nova, για το θέμα των τηλεοπτικών, οι «πράσινοι» απείχαν συνειδητά.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά έλεγαν: «Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει επιλέξει την αποχή της από την κουβέντα αυτή καθώς το ρήγμα με τη Λίγκα και τον πρόεδρό της έχει βαθύνει ακόμη περισσότερο. Η στάση του στα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν ΕΝΤΟΣ συμβουλίου δεν μας επιτρέπει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα