ΠΑΟΚ: Θέμα αρχών η απομάκρυνση Κατσικά, Τζανδάρη και Σπυρόπουλου

ΠΑΟΚ: Θέμα αρχών η απομάκρυνση Κατσικά, Τζανδάρη και Σπυρόπουλου

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Θέμα αρχών η απομάκρυνση Κατσικά, Τζανδάρη και Σπυρόπουλου

bet365

Μόνο συμβολικός δεν είναι ο χαρακτήρας της αποχώρησης των Κατσικά, Τζανδάρη και Σπυρόπουλου από τον ΠΑΟΚ. Θέμα... αρχών θέτει η ομάδα.

Οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τον «δικέφαλο του βορρά» έπειτα από απόφαση που πήρε ο Γιώργος Γεωργιάδης, με τους Κατσικά και Τζανδάρη να μην υπογράφουν ποτέ τα συμβόλαια που τους πρόσφερε η διοίκηση, ενώ ο Σπυρόπουλος ουδέποτε «έδεσε» και πρόσφερε στην ομάδα.

Το γεγονός πως πάρθηκε πριν το φινάλε της σεζόν η απόφαση για να ολοκληρωθεί η συνεργασία μαζί τους, δεν έχει να κάνει με συμβολικό χαρακτήρα, αλλά με θέμα αρχών που θέλει να βλέπει ο νέος κόουτς και κανονισμών που πρέπει να τηρούνται.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στον ΠΑΟΚ, όταν τα πράγματα σε μια ομάδα "σφίγγουν" ο προπονητής επιλέγει να μικρύνει το γκρουπ του, να δώσει μεγαλύτερη έμφαση σ΄εκείνους που θα υπολογίζει για τα ματς και να φτιάξει τα αποδυτήριά του με βάση τις δικές του αρχές.

Επιπλέον, καταρτίστηκε και κανονισμός αποδυτηρίων και ομαδικής λειτουργίας, όπως για παράδειγμα ώρα άφιξης στην προπόνηση, πρόστιμα για χρήση κινητών σε αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια θεραπειών, ομοιομορφία στις αποστολές, υψηλά πρόστιμα στους παραβάτες κλπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα