Ζητείται... ζωντάνια στον ΠΑΟΚ

Ζητείται... ζωντάνια στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ζητείται... ζωντάνια στον ΠΑΟΚ

bet365

Τραγικά ήταν τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων των παικτών του ΠΑΟΚ και από εδώ και μπρος θα πέφτει το βάρος της δουλειάς στη φυσική κατάσταση των παικτών.

Η κατάσταση των παικτών του «δικεφάλου» αποτελεί κι ένα από τους πιο σημαντικούς λόγους της αγωνιστικής κατάρρευσης της ομάδας που οδήγησε στο χάσιμο ακόμα μιας χρονιάς.

Ανήμερα της εθνικής εορτής, έγινε διπλή προπόνηση προκειμένου να δουλέψουν όσο περισσότερο μπορούν ενόψει και των πλέι-οφ, έχοντας παρουσιάσει εξαιρετικά άσχημα αποτελέσματα στα εργομετρικά.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα κάνει προσπάθεια ώστε μέχρι την έναρξη του μίνι-πρωταθλήματος μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ, να μπορεί να παρουσιάζει στο γήπεδο μια δυνατή ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα