Προπόνηση χωρίς Μόρα η Εθνική

Προπόνηση χωρίς Μόρα η Εθνική

Gazzetta team
Προπόνηση χωρίς Μόρα η Εθνική

bet365

Ο Βαγγέλης Μόρας ήταν ο μόνος που τέθηκε εκτός του απογευματινού προπονητικού προγράμματος της Εθνικής στην Αυστρία.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής στο Λίντσμπεργκ της Αυστρίας την Τετάρτη, ενόψει της αναμέτρησης με την Ουγγαρία για την προκριματική φάση του Euro 2016. Οι διεθνείς προπονήθηκαν το πρωί σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ που προπονήθηκε για μία ώρα στις 9 το πρωί (τοπική ώρα) συμμετείχαν οι Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Βύντρα, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σταφυλίδης, Μπακάκης, Σιόβας, Κατσουράνης και Σάμαρης.

Στο δεύτερο γκρουπ που προπονήθηκε στις 10 το πρωί (επίσης για μία ώρα) μετείχαν οι Καπίνο, Βελλίδης, Βύντρα, Σταφυλίδης, Μπακάκης, Φετφατζίδης, Ταχτσίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Λαγός, Γιάννου, Αθανασιάδης, Καρέλης και Γιαννιώτας. Η απογευματινή προπόνηση έγινε στις 6 (τοπική ώρα) με την παρουσία όλων των διεθνών εκτός του Βαγγέλη Μόρα. Ο διεθνής αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό γαστροκνήμιο. Η κατάστασή του θα επαναξιολογείται σε καθημερινή βάση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα