Χρούτκα: «Δεν μίλησα ποτέ για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μέγερι»!

Δημήτρης Τομαράς
Χρούτκα: «Δεν μίλησα ποτέ για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μέγερι»!

bet365

O Γιάνος Χρούτκα, ατζέντης του Μπάλας Μέγιερι, μίλησε στο Gazzetta.gr για τις δηλώσεις του περί ΑΕΚ, την συνάντηση του 24χρονου κίπερ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το μέλλον του.

Για τον Μέγερι έχουν ακουστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, οι δηλώσεις του ατζέντη του στο Gazzetta.gr ξεδιαλύνουν το τοπίο! Η κουβέντα με τον εκπρόσωπο του Μέγιερι δεν γινόταν να μην ξεκινήσει γύρω από το νέο του συμβόλαιο. «Ναι ισχύει πως συζητάμε ξανά με τον Ολυμπιακό για τον Μπάλας και το καινούριό του συμβόλαιο. Υπήρξε και συνάντησή του με τον κ. Μαρινάκη για να μιλήσουν. Είχαμε και μία κουβέντα με τον Μπάλας πάνω σε αυτό, όμως προς το παρόν δεν έχουμε κάτι το οριστικό. Περιμένουμε τον Ολυμπιακό.

Εφόσον ο Μπάλας βρει τον δρόμο του και τους στόχους που θέλει, θα μείνει στην ομάδα του Ολυμπιακού, όμως αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να σας το πω υπεύθυνα αυτήν την στιγμή. Δεν είμαι σε θέση να πω δεδομένα πως ο Μπάλας θα μείνει ή όχι στον Ολυμπιακό. Αυτό θα το δούμε στην πορεία», σχολίασε στο Gazzetta.

Σχετικά με την ΑΕΚ και τις δηλώσεις που είχε κάνει στον ουγγρικό Τύπο, ανάβοντας... φωτιές επισήμανε: «Κοιτάξτε. Διαβάζω συνέχεια και τον ελληνικό και τον ουγγρικό Τύπο. Υπήρξε μία παρανόηση και από τις δύο πλευρές και θεωρώ πως έγινε και λάθος στην μετάφραση στα ελληνικά media. Δεν μίλησα ποτέ για ενδιαφέρον της ΑΕΚ ούτε για αντιπαλότητες. Είπα απλά ότι έχω ακούσει για την ΑΕΚ. Τίποτα περισσότερο. Δεν έχουμε καμία προσφορά από την ΑΕΚ και ούτε κουβέντα».

Για την ζήτηση που υπάρχει για τον Μέγιερι ισχυρίστηκε: «Υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία και Γερμανία κυρίως, όμως επίσημες προσφορές δεν έχουμε. Δεν υπάρχει κάτι το... σταθερό και κάτι συγκεκριμένο για να πούμε πιο πολλά. Με έχουν ρωτήσει το τελευταίο διάστημα ένα σωρό πράγματα που δεν φαντάζεστε. Ακόμα και για το τι σχέση και... σύνδεση μπορεί να έχει το συμβόλαιο του Ρομπέρτο με αυτό του Μπάλας. Ο Μπάλας είναι χρόνια στον Ολυμπιακό και έχει δεθεί πολύ με τον σύλλογο. Απλώς θέλει να παίζει περισσότερο και να βρει έναν πιο σταθερό ρόλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα