Το «ταμείο» για Τζανδάρη, Κατσικά, Σπυρόπουλο

Το «ταμείο» για Τζανδάρη, Κατσικά, Σπυρόπουλο

Κώστας Ζάλιαρης
Το «ταμείο» για Τζανδάρη, Κατσικά, Σπυρόπουλο

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει όσα πρόσφεραν οι τρεις ποδοσφαιριστές που «τελείωσαν» από τον ΠΑΟΚ και κάνει εκτίμηση για το πόσο θα λείψουν από την ομάδα...

Ο Γιώργος Γεωργιάδης πήρε την απόφαση, μίλησε στον πρόεδρο, Ιάκωβο Αγγελίδη, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το «ok» και από την Τρίτη, οι Κατσικάς, Τζανδάρης και Σπυρόπουλος απουελούν ουσιαστικά παρελθόν από τον «δικέφαλο του βορρά».

Ενημερώθηκαν ότι μπορούν είτε να προπονούνται με τη δεύτερη ομάδα, είτε να κάνουν... από τώρα διακοπές, με τα συμβόλαιά τους να λύνονται και τυπικά τις επόμενες μέρες, αφού απομένει να συμφωνηθούν οι αποζημιώσεις κλπ...

Αφήνουμε τον Νίκο Σπυρόπουλο για το τέλος, αφού από τους τρεις είχε τη μικρότερη (αν όχι μηδαμινή) προσφορά προς την ομάδα και καταπιανόμαστε με τους Κατσικά και Τζανδάρη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έμοιαζαν στην αρχή της σεζόν να αποτελούν σημαντικότατα γρανάζια της μηχανής που είχε φτιάξει ο Άγγελος Αναστασιάδης για να μπορέσει να κάνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό. Κι έκανε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Όλα ήταν καλά μέχρι να προκύψει το θέμα των συμβολαίων τους. Επηρεάζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί όλο αυτό το ζήτημα και στο αγωνιστικό κομμάτι. Από τη στιγμή που δεν υπέγραφαν οι Κατσικάς και Τζανδάρης τα συμβόλαια που τους είχε προσφέρει η διοίκηση, τόσο ενίσχυαν τις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας για να τεθούν εκτός και να αποτελέσουν πλέον «ξένα σώματα».

Ο Φάνης Τζανδάρης αποχωρεί έχοντας συμπληρώσει φέτος 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με τελευταία μπαίνοντας με αλλαγή στην ήττα (3-1) από τον χιλιοταλαιπωρημένο ΟΦΗ στην Κρήτη. Παιδί των ακαδημιών, φέτος ήταν η πρώτη του χρονιά στην πρώτη ομάδα, ενώ έκανε «αγροτικό» σε Απόλλων Καλαμαριάς και Αναγέννηση Επανωμής.

Όσον αφορά τον Κατσικά, φόρεσε για πρώτη φορά την ασπρόμαυρη φανέλα του 2011, με τον ΠΑΟΚ να τον θεωρεί επένδυση για τα επόμενα χρόνια. Ψηλό παιδί, ξεχώριζε για την ηλικία του και το... τσαγανό του. Ολοκληρώνει τη θητεία του στον «δικέφαλο του βορρά» με συνολικά 42 εμφανίσεις σε τέσσερα χρόνια, ενώ φέτος είχε 12 συμμετοχές.

Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται μεν σε θέσεις που ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη και ασφαλώς αποδυναμώνεται, έχοντας όμως... τεστάρει την απουσία τους τον τελευταίο καιρό.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος ουδέποτε αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Δεν «έπιασε» σαν μεταγραφή, δεν «κόλλησε», δεν έδειξε ποτέ ότι θα μπορούσε να τον εμπιστευθεί ο Άγγελος Αναστασιάδης (με τον οποίο είχε και φραστικό επεισόδιο τον Ιανουάριο) και με μόλις έξι συμμετοχές την τρέχουσα σεζόν, ολοκληρώνει αυτό το κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο τελευταίος δεν θα λείψει καθόλου στην ομάδα. Πέρασε και δεν ακούμπησε. Δεν ήταν ο παίκτης στον οποίο στηριζόταν ο ΠΑΟΚ και ουσιαστικά φέτος όλα γίνονταν σαν να μην υπήρχε...

Η απουσία των Κατσικά και Τζανδάρη είναι απώλεια, η οποία μπορεί πλέον να ρυθμιστεί μονάχα στη θερινή μεταγραφική περίοδο, για την οποία ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, με δεδομένο πως η χρονιά έχει χαθεί πλέον...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα