«Βλέπει» πάλι πλέι οφ η ΑΕΛ!

«Βλέπει» πάλι πλέι οφ η ΑΕΛ!

bet365

Στο κόλπο της ανόδου με «τεσσάρα» η ΑΕΛ, επιβλητικός και... ζωντανός ο Απόλλων, σημαντικό διπλό για Πιερικό στην Άμφισα, χωρίς γκολ τα παιχνίδια στον Νότιο όμιλο.

ΑΕΛ – Εθνικός Σερρών 4-0

Σε πάρτι μετέτρεψε την αναμέτρηση με τις Σέρρες η ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να ξεσπούν και να επικρατούν εύκολα με 4-0 του ήδη υποβιβασμένου Εθνικού.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μπόγιοβιτς, καθώς ο Σέρβος επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε με κεφαλιά το σκορ, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα δύο φορές στο δοκάρι, πριν καταλήξει στο βάθος της αντίπαλης εστίας.

Την σκυτάλη πήρε ο Ελιομάρ με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μπόγιοβιτς με ακόμα ένα δικό του γκολ σφράγισε το τρίποντο για το «αλογάκι». Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πίντο που επίσης βρήκε δίχτυα, με την Λάρισα να μπαίνει για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Καρανίκας, Μελισσάς, Πινδώνης, Σερτζίνιο, Ελιομάρ, Πίντο, Μπόγιοβιτς.

ΕΘΝIΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Κουκόλης, Τσιλούλης, Μπλέντι, Σαββίδης, Αγγελίδης, Κρουσταλέλης, Κρεββατάς, Κοντσίδης.

Απόλλων 1926 – Ζάκυνθος 5-0

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Απόλλων Καλαμαριάς, που κατάφερε να επικρατήσει με το εμφατικό 5-0 της Ζακύνθου και να πάρει πολύ βαθιά ανάσα στην μάχη για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 59ο λεπτό, όταν και ο Λέκας αντίκρισε 2η κίτρινη και άφησε με 10 παίκτες τους φιλοξενούμενους. Από το σημείο εκείνο και έπειτα, ο Απόλλων πήρε... φωτιά και σκόρπισε τους «νησιώτες».

Την αρχή έκανε ο Φικγερόα 5 λεπτά αργότερα, με τον Καράμπελα να διπλασιάζει τα τέρματα των Ποντίων στο 67' και τον Κωστούλα στο 70' να δίνει διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. Ο ίδιος μάλιστα έγραψε το 4-0, με τον Παπαδόπουλο να γράφει το τελικό σκορ.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ακασού (73' Μπάμπα), Παναγιωτούδης, Τσούτσης (55' Κωστούλας), Καράμπελας, Φιγκερόα (79' Β. Παπαδόπουλος), Αναστασίου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης (69' Πλαβούκος), Νόνης, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Πέττας (55' Μπλέτσας), Λέκκας, Ευθυμιάδης, Κρολ, Βαρέλα (81' Πιτταράς).

Φωκικός – Πιερικός 0-2

Εύκολη, μεν, αλλά πολύ σημαντική νίκη, πέτυχε στην Άμφισσα ο Πιερικός, που επικράτησε με 2-0 του υποβιβασμένου Φωκικού και πήρε σημαντικό έπιασε την 6η θέση της βαθμολογίας, που του δίνει μπόνους στα πλέι άουτ.

Ο Πολυχρονάκης με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα από την Κατερίνη στο πρώτο μέρος, ενώ στο 67' ο Σταματής κατάφερε να σφραγίσει την νίκη, γράφοντας το 0-2 για τον Πιερικό.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης, Κουλός, Χαντάκιας, Πολυχρονάκης, Ευαγγελιδάκης, Ζαχαρόπουλος (27' Πρίφτης), Ντούνης, Κυριακάκης (51' Ντάφλας), Ντάμπος (62' Ζαρκάδας), Γεωργουσόπουλος, Μεγάλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Τσουμάγκας, Παλιάτσιος (73' Γιαννόπουλος), Μπουζούκης, Μπαξεβάνος, Μυστακίδης (87' Μπαστάνης), Σταματής, Γιαννούλης (90' Κατσιαμήτας).

Αιγινιακός - Τύρναβος 0-0

Από έναν βαθμό αυτόν της ισοπαλίας έβαλαν στο σακούλι τους Αιγινιακός και Τύρναβος οι οποίοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0)

Το συγκρότημα του Σταύρου Διαμαντόπουλου ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι από τους Θεσσαλούς και στο 44΄ έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ το σουτ όμως του Γουέλκαμ αποκρούστηκε από τον Πρίφτη με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ανέβασε την απόδοση της και στο 47΄ απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Τόλιου με το φάουλ του Μιλουτίνοβιτς το οποίο και απέκρουσε ο έμπειερος τερματοφύλακας. Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 55΄ με το σουτ του Αχαλινόπουλου να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Λάρισας, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Tόλιος, Λιόλιος, Αραμπατζής, Μπερτέν, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα, Φαμπίνιο, Πέντα, Ντεβέσα, Γουέλκαμ, Καζάκης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Γκούρτσας, Αλεξίου, Ντατίδης, Παπασάββας, Μιλουτίνοβιτς, Σουλιώτης, Στεργιανός, Ποκόνγκ.

Νότιος όμιλος

Καλλιθέα - Ερμιονίδα 0-0
Συνέχεια στο εντός έδρας αήττητο της έδωσε η Καλλιθέα η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη δίχως τέρματα (0-0) με την Ένωση Ερμιονίδας.

Η ομάδα του Νίκου Παντελή ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι η εκτέλεση φάουλ όμως του Μσάδο αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Λυμπερόπουλο. Έπειτα από την φάση αυτή η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν ανέβασε την απόδοση της και στο 34΄ έφτασε μια ανάσα από το 0-1η προσπάθεια το σουτ όμως του Κουτσοσπύρου αντί για τα δίχτυα του Μοσχονά σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με συνέπεια καμία από τις δύο ομάδες να μην κατάφερει να δημιουργήσει αξιόλογη φάση η μια μπροστά στην εστία της άλλης με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (80' Τεγούσης), Φράγκος (74' Αρναρέλλης), Μασάδο, Μιχαλόπουλος, Τσίτας (54' Ντουρμισάι)

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Κολόκας, Τούτοριτς, Κιοσές, Σβόγιτς (59' Τσακόν), Όμο, Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος, Βλαχόπουλος (70' Συμελίδης), Μηλιώτης

Άλιμος - Επισκοπή 0-0

Σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, έχασε ο Άλιμος που αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην έδρα του (0-0) με την Επισκοπή.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων μπήκε πιο δραστήρια στο παιχνίδι από τους Κρητικούς και μόλις στο 2΄ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με το σουτ του Καρακώστα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γουναρίδη. Στο 33΄ το συγκρότημα του Πέτρου Δημητρίου απείλησε εκ νέου την εστία της ομάδας του Ρεθύμνου το σουτ όμως του Μπέριεξ έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του τέρματος των φιλοξενουμένων, ενώ στο 36΄ το σουτ του Σαγανά αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Γουναρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άλιμος μπήκε το ίδιο δυνατά όπως και στο πρώτο και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ, δίχως ωστόσο να το πετύχει. Αρχικά στο 55΄ όταν η σέντρα σουτ του Σαγανά αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Μποτωνάκη και εν συνεχεία στο 80΄ όταν το πλασέ που επιχείρησε ο Μπέριεξ αποκρούστηκε από το δοκάρι της εστίας του Γουναρίδη, αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, φωνάζουν δίκαια για την διαιτησία, καθώς στο 70' ο Κουλούδης άφησε πλεονέκτημα στο φάουλ που έγινε στον Βουρβαχάκη, ο Πετράκος σκόραρε, με τον... άρχοντα της αναμέτρησης να γυρίζει την φάση πίσω για να δώσει το φάουλ!!!

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Καρακώστας, Γαβριήλ (83' Τεσέιρα), Νικολόπουλος, Τσατσαρής, Καλαϊτζίδης (77' Μπονγκ), Μπεριέξ, Παντελής, Σαγανάς, Καραμέρης, Ιωάννου

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμικο Βέλιτς): Γουναρίδης, Πετράκος, Δελήμπασης (83΄Πάλλας), Δουμάνης (69' Βιγιαφάνε), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Βουτσιώτης (93' Αργυρίου), Νικολακάκης

Αχαρναϊκός – Χανιά 0-0

Στο... μηδέν κόλλησαν Αχαρναϊκός και Χανιά, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στο Μενίδι, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, αλλά να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους.

Τόσο στο 41' με το δοκάρι του Ιορδανίδη, όσο και στο 43' με την απόκρουση του Σικαλιά στο πέναλτι του Γέσιτς, οι Αθηναίοι θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη, όμως σπατάλισαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες.

Από την άλλη, τα Χανιά δεν κατάφεραν να απειλήσουν, με εξαίρεση την κεφαλιά του Γκονζάλες στο 66', με το τελικό αποτέλεσμα να τους ευνοεί, καθώς θα μπορούσαν πολύ εύκολα να έχουν γνωρίσει την ήττα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (88' Σκαθαρούδης), Χριστόπουλος, Αθανασίου (78' Ίλιεφ), Παπατόλιος (70' Εμέκα), Ιωαννίδης, Ιορδανίδης

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος (31' Σιλιγαρδάκης), Γκούμας (46' Νύχταρης), Οικονομόπουλος, Παγώνης, Καραγιάννης, Γκονζάλες, Κρητικός, Εσόνο, Ανδρέου, Γκότοβος.

Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος 0-0

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο στην Πάτρα (0-0), σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα και μία κόκκινη για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα με τους Μπουντόπουλο και Κυβελίδη να χάνουν μερικές πολύ καλές ευκαιρίες.

Οι αποβολές, πάντως, στοίχισαν και στις δύο ομάδες, με την Παναχαϊκή να χάνει τον προπονητή της στην λήξη του πρώτου μέρους, όταν αυτός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί, ενώ ο Παναιγιάλειος έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 71', καθώς ο Γκοτσούλιας πήρε δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί, αλλά και στοιχίζει στην Παναχαϊκή, η οποία ενδέχεται να χάσει κι άλλο έδαφος στην μάχη της ανόδου, αφού η ΑΕΚ τώρα έχει ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την γκέλα της και να μπει με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στα πλέι οφ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Χούσα, Κάργας, Άλλα, Χαρτσιάς, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Στεργίδης, Μπουντόπουλος (81' Φουρλάνος), Ζλατκόφσκι (46' Πατινιώτης - 65' Μαρουκάκης), Κυβελίδης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Ρουμπουλάκου, Ουρτάδο (80' Σκαρτσίλας), Γκοτσούλιας, Πιζ (46' Νάστος), Μίλιεβιτς, Φουρτάδο, Μπουρλάκης (68' Μωυσίδης)

Αποτελέσματα

Βόρειος όμιλος

ΑΕΛ – Εθνικός Σερρών 4-0
Αιγινιακός – Τύρναβος 0-0
Απόλλων 1926 – Ζάκυνθος 5-0
Φωκικός – Πιερικός 0-2

Νότιος όμιλος
Άλιμος – Επισκοπή 0-0
Αχαρναϊκός – Χανιά 0-0
Καλλιθέα – Ένωση Ερμιονίδας 0-0
Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος 0-0

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα