Πατσούρας στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός δεν απαγορεύει την βιντεοσκόπηση» (vid)

Πατσούρας στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός δεν απαγορεύει την βιντεοσκόπηση» (vid)

bet365

Ο υπεύθυνος Τύπου των ακαδημιών του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν απαγορεύουν τη βιντεοσκόπηση - αρκεί αυτή να γίνεται έξω από το γήπεδο.

Σύμφωνα με το «aek-live», απαγορεύτηκε η βιντεοσκόπηση του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ ηλικίας 11 ετών σε γηπεδάκι στον περιβάλλοντα χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζει ο Αντώνης Πατσούρας στο gazzetta.gr, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη βιντεοσκόπηση - αρκεί βεβαίως αυτή είναι εκτός αγωνιστικού για καθαρά λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα μας είπε ο Αντώνης Πατσούρας:

«Αρχικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το θέμα δεν είναι όπως παρουσιάζεται. Το παιχνίδι ήταν σχολής του Ολυμπιακού και όχι Ακαδημίας. Επίσης, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα θέμα με τη βιντεοσκόπηση, αρκεί αυτή να γίνεται έξω από το γήπεδο και όχι μέσα απ' αυτά. Μιλάμε για θέμα ασφάλειας των παιδιών. Μέσα στο γήπεδο είναι μόνοι οι παίκτες, οι προπονητές κι οι διαιτητές. Μάλιστα, στο εν λόγω γήπεδο υπάρχει κερκίδα που μπορούν οι γονείς να κάθονται και να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους και να βιντεοσκοπήσουν βεβαίως.

Εξάλλου, όπως φαίνεται και στο video, η κυρία που ζητάει να σταματήσει η βιντεοσκόπηση, προτρέπει τον κύριο να συνεχίσει τη δουλειά του εκτός αγωνιστικού χώρου. Χωρίς λόγο δημιουργήθηκε θέμα».

Το περιστατικό:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα