H κίνηση Ολυμπιακού για Μανιάτη!

H κίνηση Ολυμπιακού για Μανιάτη!

Δημήτρης Τομαράς
H κίνηση Ολυμπιακού για Μανιάτη!

bet365

O Ολυμπιακός θα δείξει εμπράκτως την στήριξή του στον Γιάννη Μανιάτη, προχωρώντας στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε!

Στο προσεχές διάστημα (σ.σ. όπως όλα δείχνουν εντός των επόμενων ωρών και ίσως την Παρασκευή) η διοίκηση της ομάδας του Ολυμπιακού θα κάνει πράξη την υπόσχεσή της και θα του ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο. Θα είναι μία πράξη απόλυτης στήριξης αλλά και αναγνώρισης της προσφοράς του και φυσικά αυτό θα παίξει και πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του ποδοσφαιριστή στην δύσκολη... μάχη που θα δώσει μακριά από τα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Εξάλλου οι επαφές της πειραϊκής ΠΑΕ με την πλευρά του Γιάννη Μανιάτη έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό έτσι ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. H περίπτωση του Μανιάτη θα είναι δηλαδή σαν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, με τον Ολυμπιακό να στέκεται στο πλευρό του και να του δίνει νέο συμβόλαιο σε μία περίοδο μετά από τραυματισμό του. Το καινούριο deal για τον Μανιάτη θα περιλαμβάνει συμβόλαιο 1 ή 2 ετών με αναβαθμισμένες αποδοχές. Μετά τους Τσόρι και Γιάννη Μανιάτη πάντως σειρά θα πάρει ο Νταβίντ Φουστέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα