Πήρε... φωτιά ο Πειραιάς για τον Ολυμπιακό! (pics & vids)

Πήρε... φωτιά ο Πειραιάς για τον Ολυμπιακό! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Πήρε... φωτιά ο Πειραιάς για τον Ολυμπιακό! (pics & vids)

bet365

Δυναμικό παρών έδωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομάδας με τον Πειραιά να παίρνει... φωτιά με τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα.

Τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού γιορτάστηκαν με τον πλέον ιδανικό τρόπο από τον κόσμο της ομάδας καθώς και τους ανθρώπους της. Όλη η παράλια ακτή από την Πλατεία Αλεξάνδρας μέχρι την Ιστορική Λέσχη έγινε μία ανθρώπινη... αλυσίδα με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα αλλά και φωτοβολίδες. Το Λιμάνι πήρε... φωτιά και οι Πειραιώτες τα... έδωσαν όλα για τον εορτασμό μίας τόσο σημαντικής ημέρας.

Ο λαός του Ολυμπιακού γιόρτασε λοιπόν με τον πλέον εμφατικό τρόπο τα γενέθλια του συλλόγου. Ανήμερα της συμπλήρωσης 90 χρόνων ζωής του Ολυμπιακού, περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι κατέκλυσαν την παραλιακή περιοχή της Καστέλλας και της Μαρίνας Ζέας, σχηματίζοντας ένα… δαχτυλίδι, από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέχρι την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού άρχισαν συμβολικά να συγκεντρώνονται από τις 19:25, συμβολικά, για την χρονολογία ίδρυσης του συλλόγου. Σιγά-σιγά μαζεύονταν ολοένα και περισσότεροι, με αποτέλεσμα γύρω στις 21:00 να έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 5.000. Όταν το σύνθημα δόθηκε, άναψαν περιμετρικά της Καστέλλας και της Μαρίνας Ζέας, από την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη μέχρι τα γραφεία της ΠΑΕ, 90 πυρσοί, οι οποίοι φώτισαν όλη την περιοχή.

Συνολικά άναψαν πάνω από 1.500, ενώ στον πειραϊκό ουρανό εκτοξεύθηκαν - από δύο σημεία- πολλά πυροτεχνήματα, λευκά και κόκκινα και στα χρώματα του Ολυμπιακού. Μαζί τους άναψαν και εκατοντάδες καπνογόνα. Ο κόσμος τραγουδούσε τον ύμνο του Ολυμπιακού, με ένα στόμα, μια φωνή. Τραγούδησαν δυνατά «Ολυμπιακός! Ολυμπιακός!» και «Θρύλε γερά, γερά και χρόνια σου πολλά».

Μαζί με άλλα συνθήματα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν την ιστορική βραδιά ιδιαίτερα θερμή και... απόλυτα Ολυμπιακή! Η ενέργειά τους δημιούργησε μία υπέροχη ατμόσφαιρα και στα 90ά γενέθλια του Ολυμπιακού, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αγάπης για την ομάδα. Οι εορτασμοί ήταν σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Δήμο Πειραιά και την Θύρα 7. Δείτε πιο κάτω σχετικά βίντεο αλλά και φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα