Ούτζα – Χένες: Μία παράξενη σχέση (pics & vid)

Ούτζα – Χένες: Μία παράξενη σχέση (pics & vid)

Gazzetta team
Ούτζα – Χένες: Μία παράξενη σχέση (pics & vid)

bet365

Ο Άντονι Ούτζα πανηγύρισε για ακόμη μία φορά έξαλλα με τη μασκότ της Κολωνίας, τον τράγο Χένες, και προκάλεσε αντιδράσεις.

Η δουλειά της μασκότ δεν είναι τόσο εύκολη όσο μοιάζει. Αυτό αποδεικνύεται και στην περίπτωση της πιο διάσημης στην Bundesliga. Άλλωστε, είναι πολύ cool να είσαι τράγος και να έχεις τη δική σου σελίδα στο facebook. Και μάλιστα verified. Πριν από λίγες ημέρες οι Κινέζοι γιόρτασαν το έτος της κατσίκας, όμως μπήκε λίγο παράξενα για τον Χένες τον 8ο.

Την περασμένη Κυριακή (08/03) ο Ούτζα έκανε το 4-1 στο ματς της Κολωνίας με την Άιντραχτ και όπως συνηθίζει πήγε να πανηγυρίσει με «τον καλό του φίλο», όπως είχε παλαιότερα, Χένες. Αυτή τη φορά ίσως να το παράκανε όμως. Πριν δύο χρόνια είχε πάει να το κάνει, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να τρομάξει τον τράγο, που έφυγε τρέχοντας για τη φυσούνα. Μετά το ματς αποφάσισε να τον επισκεφθεί στον ζωολογικό τύπο και η φωτογραφία να του δίνει καρότα ως απολογία έκανε τον γύρο της Γερμανίας.

Ακολούθησαν αρκετοί πανηγυρισμοί ανάμεσά τους, όμως αυτή τη φορά ο Νιγηριανός τον αιφνιδίασε, πιάνοντάς τον τα κέρατα! Αμέσως, ήρθαν οι αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις, ενώ ο Ούτζα αποφάσισε να του ζητήσει συγνώμη μέσω twitter. «Ο Χένες πονάει στον αυχένα. Θα τοποθετηθεί νάρθηκας στον ζωολογικό τύπο», αποκάλυψε ο Γιεργκ Σμάντκε, τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. «Ο Χένες είναι ο καλύτερός μου φίλος!», ξεκαθάρισε στην Express ο επιθετικός των Τράγων.

Αύριο (09/03), μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε ο Ούτζα μαζί με τον αντιπρόεδρο της Κολωνίας, Τόνι Σουμάχερ, θα βρεθούν στον ζωολογικό κήπο, προκειμένου να γιορτάσουν με τον Χένες τα γενέθλιά του και να του δώσουν το δώρο του. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει εκ νέου συμφιλίωση...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα