Γκαρσία: «Αυτή δεν είναι η ομάδα μου»

Γκαρσία: «Αυτή δεν είναι η ομάδα μου»

Γκαρσία: «Αυτή δεν είναι η ομάδα μου»

bet365

Σε απόγνωση ήταν ο Ρούντι Γκαρσία μετά το 0-0 της Ρόμα με την Κιέβο, λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζει πλέον την ομάδα του.

Οι Τζαλορόσι πάνε από το κακό στο χειρότερο αφού δεν υπάρχει πλέον καμία βελτίωση στις εμφανίσεις τους, απογοητεύοντας περισσότερο από ποτέ στο «Μπεντεγκόντι». Αυτό δεν γινόταν να μην το παραδεχθεί και ο ίδιος ο Γκαρσία, πια, δείχνοντας την απόγνωση του στις δηλώσεις του.

«Το θέμα δεν είναι το αποτέλεσμα, είναι η εμφάνιση. Είναι μια ισοπαλία διαφορετική από τις άλλες αφού δεν θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ακόμη κι αν παίζαμε τρεις ώρες... Ηταν μια τραγική εμφάνιση. Δεν είδα πείνα, δεν είδα αποφασιστικότητα, δεν είδα τίποτα. Είχαμε μελετήσει το ματς, είχαμε πει πώς θα παίξουμε αλλά δεν είδα τίποτα από αυτά στο γήπεδο», είπε αρχικά ο τεχνικός των Ρωμαίων και πρόσθεσε ότι «ειδικά στο πρώτο 45λεπτο δεν αναγνώριζα την ομάδα καθώς κάναμε άπειρα λάθη, ακόμη και σε εύκολες πάσες. Το μόνο θετικό, αλλά όχι για να πανηγυρίζουμε, είναι ότι σε μια τόσο άσχημη μέρα πήραμε βαθμό. Είναι μία από τις λίγες φορές, αν όχι η μόνη, που δεν αναγνωρίζω την ομάδα μου».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Γκαρσία ξεκαθάρισε ότι «αύριο, στην προπόνηση, θα πρέπει να μιλήσουμε και να πούμε την αλήθεια. Θα χρειαστεί μια δυνατή απάντηση γιατί έρχονται τέσσερα μεγάλα παιχνίδια και εκεί θα πρέπει να δείξουμε τον πραγματικό εαυτό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα