Κωνσταντινίδης: «Μακάρι να λύνονταν όλα με μια αναβολή...»

Κωνσταντινίδης: «Μακάρι να λύνονταν όλα με μια αναβολή...»

Gazzetta team
Κωνσταντινίδης: «Μακάρι να λύνονταν όλα με μια αναβολή...»

bet365

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επίλυση των προβλημάτων στα γήπεδα αφού όπως τόνισε η αναβολή μιας εβδομάδας είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει.

Ο νεαρός μπακ του «δικεφάλου του βορρά» μίλησε στη NOVA ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου, αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε ότι θα αντιμετωπίσουν τους «πράσινους» ξεκούραστοι κι έχοντας δουλέψει αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε:

Για την απόφαση να διεξαχθούν οι αγώνες χωρίς κόσμο: "Μακάρι με μία διακοπή να μπορούσαν να λυθούν όλα τα προβλήματα. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο, πρέπει να πάρουν άμεσα μέτρα έτσι ώστε να μην βλέπουμε φαινόμενα βίας".

Για την μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της διακοπής: "Είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ξεκουραστήκαμε κιόλας. Πιστεύω ότι έχουμε δουλέψει και αυτή και την προηγούμενη εβδομάδα κατάλληλα ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Κυριακής".

Για τη νίκη επί της Βέροιας και πόσο βοήθησε: "Σίγουρα περάσαμε δύσκολες στιγμές, είχαμε απανωτά άσχημα αποτελέσματα. Κερδίσαμε το παιχνίδι μέσα στη Βέροια, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με σκληρή δουλειά. Μας έχει μείνει ο στόχος των πλέι οφ, να πάρουμε τη θέση του Champions League. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος".

Για την ατομική του απόδοση: "Εγώ όλο αυτό το διάστημα προσπαθώ να είμαι 100% έτοιμος, έτσι ώστε να μπορέσω να τα δώσω όλα όταν με χρησιμοποιήσει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μου, δεν ένιωσα κάτι συγκεκριμένο, είμαι χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα και μπόρεσα και τη βοήθησα κι εγώ. Μακάρι να συνεχίσουμε όλοι μαζί έτσι".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Έκανε τον Ιανουάριο κάποιες μεταγραφές που τον βοήθησαν πολύ. Έχουν έναν πολύ καλό προπονητή. Παρ’ όλα αυτά εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε και για λόγους ψυχολογίας. Χρειαζόμαστε μία μεγάλη νίκη σε ένα ντέρμπι.

Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να μπούμε από το πρώτο λεπτό αποφασιστικοί. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, θα τον μελετήσουμε ξανά. Και ευχόμαστε να είμαστε στο τέλος εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα