Καραδέμητρος: «Άνοδος και πρόκριση στον τελικό»

Gazzetta team
Καραδέμητρος: «Άνοδος και πρόκριση στον τελικό»

bet365

Την πίστη του για άνοδο και πρόκριση του Απόλλωνα στον τελικό του Κυπέλλου, εξέφρασε μέσα από το gazzetta.gr, ο Δημήτρης Καραδέμητρος.

Αβαντάζ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι είχε ο Απόλλωνας, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr ο Δημήτρης Καραδέμητρος, που που χαρακτήρισε ιστορικές τις ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ όπως τόνισε, πλέον η Ταξιαρχία πρέπει να κυνηγήσει την συμμετοχή της στον τελικό.

Ο Απόλλωνας κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πιστεύεις ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες προκειμένου να δώσει το παρών στον τελικό;

«Εντάξει προς το παρών είναι μακριά αυτό αλλά γιατί όχι. Από τη στιγμή που φτάσαμε μέχρι εδώ όταν έρθει η ώρα θα δώσουμε τα πάντα για το βήμα παραπάνω»

Που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Πιστεύω ότι είχαμε το αβαντάζ λόγω και του σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Στο χτεσινό ματς παρά την ισοφάριση δεν επηρεαστήκαμε ψυχολογικά και δείξαμε ότι το θέλουμε περισσότερο απ΄ότι ο αντίπαλος»

Πως βλέπεις το ενδεχόμενο στον τελικό να βρεθούν δύο ομάδες από την Football League;

«Γιατί όχι δεν μου ακούγεται άσχημο. Άλλωστε το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Και οι τρεις ομάδες οι οποίες βρίσκονται σ΄αυτή την διαδικασία είναι ιστορικές»

Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η καλή πορεία του Απόλλωνα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο;

«Από την στιγμή που ήρθα εγώ στην ομάδα τον Δεκέμβριο άλλαξε ο και προπονητής με συνέπεια οι αλλαγές που έγιναν να έχουν φέρει την ομάδα εδώ με το συγκεκριμένο πρόσωπο»

Ο Απόλλωνας βρίσκεται στην τρίτη θέση που οδηγεί στα Play –Off. Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία;

«Υπάρχει πίστη από την πλευρά μας να το τραβήξουμε μέχρι τέλους προκειμένου να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει στα Play –Off. Μέχρι τότε βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κάτι το οποίο σημαίνει πρωταθλητισμός όπου είναι και ο άμεσος στόχος μας»

Την περίοδο 2000-2001 ο Απόλλωνας αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πιστεύεις ότι τώρα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με τότε;

«Μακάρι να γίνει άλλωστε είναι η ευχή όλων μας. Εδώ που φτάσαμε είμαστε υποχρεωμένοι να το κυνηγήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα