Πουλινάκης στο gazzetta.gr: «Έτσι θα βγάλει δελτία ο ΟΦΗ»

Πουλινάκης στο gazzetta.gr: «Έτσι θα βγάλει δελτία ο ΟΦΗ»

Αντώνης Σαούλης
Πουλινάκης στο gazzetta.gr: «Έτσι θα βγάλει δελτία ο ΟΦΗ»

bet365

Ο Μάνθος Πουλινάκης εξηγεί στο gazzetta.gr πως υπάρχει λύση για το θέμα του ΟΦΗ.

Νωρίτερα την Παρασκευή έγινε γνωστό πως η ΕΠΟ άναψε εκ νέου κόκκινο φως για τα δελτία των μεταγραφών που έκανε τον Ιανουάριο. Όπερ σημαίνει πως οι προσθήκες που έγιναν δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα του Ηρακλείου.

Σωστά; Λάθος. Σύμφωνα με τον Μάνθο Πουλινάκη πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ υπάρχει λύση. Το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του μιας και σχεδόν πάντα έβρισκε λύσεις σε νομικά ζητήματα όσον αφορά την ομάδα.

«Η ΠΑΕ μπορεί να βγάλει δελτία για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Τι πρέπει να κάνει; Την Δευτέρα το πρωί η ΠΑΕ μπορεί να προσφύγει στο πρωτοδικείο Αθηνών ή Ηρακλείου» μας είπε αρχικά για να προσθέσει ότι «η ομάδα μπορεί να κερδίσει την προσωρινή διαταγή για την έκδοση των δελτίων μέχρι να συγκροτηθεί και να συσταθεί σε σώμα το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ (σ.σ. ακόμα δεν έχει συγκροτηθεί)».

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι σύμφωνα με τον Μάνθο Πουλινάκη ο ΟΦΗ μπορεί να εκδώσει προσωρινά τα δελτία μέχρι να συσταθεί σε σώμα το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Όταν συγκροτηθεί θα μπορεί να εξετάσει το συγκεκριμένο θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα