ΠΑΟΚ: Κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή

ΠΑΟΚ: Κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή

ΠΑΟΚ: Κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή

bet365

Κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη ως μάρτυρας ο Ιάκωβος Αγγελίδης με αφορμή την γραπτή δήλωση που είχε εκδώσει μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ενώπιον του ειδικού ανακριτή, βρέθηκε σήμερα (6/3) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, όπου κατέθεσε περίπου μιάμισης ώρας. Ο Γιώργος Ανδρεάδης θέλησε να συλλέξει πληροφορίες με αφορμή και τη γραπτή δήλωση που είχε προκύψει ως ανακοίνωση μετά την ήττα του «δικεφάλου» στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Να θυμίσουμε πως ο ειδικός ανακριτής διαχειρίζεται το πόρισμα της έρευνας του Αριστείδη Κορέα και αυτό που θέλουν στον ΠΑΟΚ είναι το Κράτος να διευκολύνει όσο μπορεί την δουλειά της Δικαιοσύνης ώστε η υπόθεση να προχωρήσει τάχιστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα