Πέτριτς: «Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσω»

Gazzetta team
Πέτριτς: «Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσω»

bet365

Πεπεισμένος οτι δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, παρουσιάστηκε ο Μλάντεν Πέτριτς...

Πριν από λίγες ημέρες είχε κυκλοφορήσει μία συνέντευξη του Μλάντεν Πέτριτς, στην οποία ο Κροάτης επιθετικός άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα... παπούτσια του το καλοκαίρι. Μιλώντας όμως στην κάμερα της Nova, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έδωσε την δική του εξήγηση για αυτό...

«Ήταν μια συνέντευξη που έδωσα σε μια γερμανική εφημερίδα και με ρώτησαν τι θα κάνω αν ο Παναθηναϊκός δεν μου προσφέρει νέο συμβόλαιο. Και απάντησα πως ίσως σταματήσω, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Ήταν περισσότερο ως αστείο, όμως δεν θα είχα πρόβλημα να σταματήσω το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος για όσο μπορώ να αγωνίζομαι και είμαι αρκετά σίγουρος πως θα συνεχίσω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή, είπε: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δείξαμε πως είναι δύσκολο να χάσουμε. Χωρίς φιλάθλους, αλλάζουν τα πραγματα. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θα παίξουμε σαν να είναι γεμάτο το γήπεδο».

Τέλος, σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου, κράτησε χαμηλούς τόνους, λέγοντας: «Νομίζω πως όλοι γνωρίζουν ότι έχουμε αρχίσει να μιλάμε και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα