Γι' αυτό έγινε αλλαγή ο Ντι Μαρία

Γι' αυτό έγινε αλλαγή ο Ντι Μαρία

Κώστας Ζάλιαρης
Γι' αυτό έγινε αλλαγή ο Ντι Μαρία

bet365

Απόλυτα δικαιολογημένη ήταν η απόφαση του Λουίς Φαν Χάαλ να βγάλει τον Άνχελ Ντι Μαρία στο 60ο λεπτό του παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ στο «St. James' Park».

Ο Αργεντινός άσος γίνεται αλλαγή για δεύτερο σερί παιχνίδι δίχως να έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του και η απογοήτευσή του ήταν έκδηλη τη στιγμή που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νιούκαστλ, το βράδυ της Τετάρτης, για να περάσει στη θέση του ο Αντνάν Γιανουζάι.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ, βλέποντας ότι ο Ντι Μαρία δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα άλλο στο παιχνίδι, τον έβγαλε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με τον Αργεντινό να έχει το χειρότερο ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων!

Μόλις το 64,6% από τις πάσες που επιχείρησε βρήκαν συμπαίκτη του, με την επίδοσή του να είναι η χειρότερη από τους «κόκκινους διαβόλους».

Οι Ερέρα, Βαλένσια και Ρούνεϊ έπιασαν «90άρια», ο Χουάν Μάτα είχε το απόλυτο στα λεπτά που αγωνίστηκε περνώντας στο γήπεδο στο 82ο λεπτό, ενώ ικανοποιητικότατη ήταν η επίδοση των Ρόχο, Έβανς, Σμόλινγκ, Μπλιντ και Φελαϊνί.

Ακόμα και ο Αντνάν Γιανουζάι που πήρε τη θέση του Ντι Μαρία και έπαιξε μόλις μισή ώρα, κατάφερε να φτάσει το ποσοστό του στο 66,7% δίνοντας ταχύτητα και επιθετική διάθεση στη Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα