ΠΑΟΚ: Φέρνει τεχνικό διευθυντή ο Αγγελίδης

ΠΑΟΚ: Φέρνει τεχνικό διευθυντή ο Αγγελίδης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Φέρνει τεχνικό διευθυντή ο Αγγελίδης

bet365

Τον διάδοχο του Ζήση Βρύζα έχει αναλάβει να βρει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ξένος και έμπειρος θα είναι ο εκλεκτός.

Με την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα να είναι οριστική, στον ΠΑΟΚ ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αντικατάστασής του, με τον πρόεδρο του συλλόγου να αναζητά τον εκλεκτό για την θέση του τεχνικού διευθυντή. Οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, είναι ήδη αρκετοί, όμως τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα, με αποτέλεσμα να κόβονται από την αρχή κάποια από τα ονόματα.

Συγκεκριμένα, ο νέος τεχνικός διευθυντής, θα πρέπει να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, που θα εξασφαλίζει την μακροπρόθεσμη συνεργασία και την ανάπτυξη ενός πλάνου που θα φέρει αποτελέσματα για τον «δικέφαλο του Βορρά». Ο εκλεκτός, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας «GoalNews», δεν θα είναι από την Θεσσαλονίκη και κατά προτίμηση, θα προέρχεται από το εξωτερικό.

Τέλος, πολύ σημαντικό κομμάτι είναι και η εμπειρία. Στον ΠΑΟΚ, δεν θέλουν για κανένα λόγο να... ρισκάρουν και να μπουν σε διαδικασίες πειραματισμών, οπότε σκοπεύουν να δώσουν το χρίσμα σε κάποιον με προϋπηρεσία και «γαλόνια». Αυτό σημαίνει πως ονόματα όπως αυτά των Βούκιτς και Κοντρέρας που ακούστηκαν, αυτή τη στιγμή και με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν απασχολούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα