Ραϊόλα: «Ενδιαφέρον από ομάδες top επιπέδου για Αφελάι»

Ραϊόλα: «Ενδιαφέρον από ομάδες top επιπέδου για Αφελάι»

Gazzetta team
Ραϊόλα: «Ενδιαφέρον από ομάδες top επιπέδου για Αφελάι»

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα δήλωσε ότι υπάρχουν ομάδες κορυφαίου επιπέδου που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι.

Ομάδες από Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία ενδιαφέρονται για τον Ιμπραΐμ Αφελάι σύμφωνα με το μάνατζερ του Μίνο Ραΐόλα.

«Ο Ιμπραΐμ ξέρει γιατί πήγε στον Ολυμπιακό. Έπρεπε να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να έχει συνεχείς συμμετοχές. Απόδειξε πως μπορεί να το κάνει και αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Το επόμενο είναι ότι ο Ιμπραΐμ έχει ακόμα τη φιλοδοξία να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν top ευρωπαϊκό σύλλογο. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε προς τα που θα κατευθυνθεί. Όλα είναι ανοικτά.

Απ' όσο τον ξέρω, θα έχει τη φιλοδοξία να αποδείξει την αξία του σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Όμως μία επιστροφή στην PSV ίσως δεν ήταν κακή. Θα μπορούσε να αποδειχτεί χρήσιμος στην Aϊντχόφεν και να παίζει συχνά. Το πιο σημαντικό είναι πως θα βρει εκεί έναν προπονητή (σ.σ.: Κοκού) που τον συμπαθεί. Πρέπει να επιλέξει μία ομάδα που θα ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός διάσημος ατζέντης στην «De Telegraaf».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα