Παντελής: «Έχει καλή ομάδα η Παναχαϊκή»

Gazzetta team
Παντελής: «Έχει καλή ομάδα η Παναχαϊκή»

bet365

Για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή μίλησε ο τεχνικός της Καλλιθέας Νίκος Παντελής.

Την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Παναχαϊκή, εξέφρασε με δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη» ο προπονητής της Καλλιθέας Νίκος Παντελής

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Πρωινή Γνώμη»:

«Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο για την Καλλιθέα καθώς θα αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Παναχαϊκή. Δεν είναι μόνο ότι η Παναχαϊκή έχει καλή ομάδα αλλά όπως βλέπουμε παίζει και καλό ποδόσφαιρο και είναι δίκαια ψηλά στη βαθμολογία. Πάντως και εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε για θετικό αποτέλεσμα».

Δεν είναι μόνο ότι η Παναχαϊκή έχει καλή ομάδα αλλά όπως βλέπουμε παίζει και καλό ποδόσφαιρο και είναι δίκαια ψηλά στη βαθμολογία. Πάντως και εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε για θετικό αποτέλεσμα».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Κυρίως θα κριθεί στην τακτική καθώς και οι δυο ομάδες έχουν τεχνίτες παίκτες αλλά και στη δύναμη λόγω του αγωνιστικού χώρου ωστόσο θα παίξει ρόλο και η θέληση».

Για τις ομάδες που θα δώσουν το παρών στα Play -Off: «Κοιτάξτε, αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες πότε, ωστόσο νομίζω ότι έχει κλειδώσει η τριάδα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα πλει-οφ και πρόκειται για την ΑΕΚ, την Παναχαϊκή και τον Απόλλων Σμύρνης. Τώρα στην διαδικασία των πλει-οφ θα παίξουν ρόλο πολλά πράγματα, η σειρά των αγώνων, σε τι κατάσταση θα είναι τότε οι παίκτες, ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν από τον άλλον όμιλο και πολλά ακόμα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ έχει ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών αλλά από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα