Εκτός και ο Γοδόι στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Εκτός και ο Γοδόι στον Παναιτωλικό

bet365

Εκτός της σημερινής προπόνησης του Παναιτωλικού έμεινε προληπτικά και ο Γοδόι, που υποβλήθηκε σε οδοντική επέμβαση. Σε μέρος αυτή συμμετείχε ο Φωτάκης, θεραπεία ο Μορένο, ατομικό και θεραπεία ο Λαζάρ, μυϊκή ενδυνάμωση ο Βιγιαφάνιες.

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Παναιτωλικό ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα, εφόσον το πρωτάθλημα συνεχιστεί από την 27η αγωνιστική, όπως αναμένεται. Ο Φωτάκης ακολούθησε μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης, που ήταν και το θετικό νέο για τον Μάκη Χάβο, με τον Μορένο να κάνει θεραπεία, το Λαζάρ ατομικό και θεραπεία και τον Βιγιαφάνιες να ακολουθεί πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης.

Εκτός ήταν σήμερα για προληπτικούς λόγους και ο Γοδόι, ο οποίος υποβλήθηκε σε οδοντική επέμβαση. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, επιτάχυνσης, κατοχής μπάλας και επιθετική τακτική σε υποομάδες. Έτσι, η προετοιμασία των Αγρινιωτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (4/3) στο Emileon.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα