Αλέγκρι: «Είμαστε μακριά από τον στόχο μας»

Gazzetta team
Αλέγκρι: «Είμαστε μακριά από τον στόχο μας»

bet365

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αρνήθηκε να μιλήσει για «τελειωμένο» πρωτάθλημα και τόνισε ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα ακόμη στον τρόπο παιχνιδιού της.

«Είναι μία ισοπαλία που μας απογοητεύει. Είναι τρεις βαθμοί εκτός έδρας που δεν πήραμε και είναι καιρός να το καταφέρνουμε» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των «μπιανκονέρι», προσθέτοντας: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και είναι κρίμα που παίρνουμε μόνο την ισοπαλία, αλλά στο φινάλε η Ρόμα πίεσε και θα μπορούσαμε να τη χάσουμε και αυτή. Είμαι χαρούμενος απ' ότι είδα μέχρι το 70', για το υπόλοιπο είμαι λιγότερο ικανοποιημένος».

Ο προπονητής της Γιούβε, κατέληξε: «Μας δυσκόλεψαν πολύ από τις στημένες φάσεις. Το φάουλ με το οποίο ισοφάρισε η Ρόμα ήταν από δικό μας λάθος. Όσο για το πρωτάθλημα, είμαστε ακόμη μακριά από τον στόχο μας. Πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ και να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο κρατάμε τη μπάλα. Ένα βήμα μπροστά έχει γίνει, αλλά τα τελευταία 20 λεπτά η Ρόμα ήταν καλύτερη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ακόμη και αν κερδίζαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα