«Δώστε το παράδειγμα και... ματώστε για την φανέλα»

«Δώστε το παράδειγμα και... ματώστε για την φανέλα»

«Δώστε το παράδειγμα και... ματώστε για την φανέλα»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το μήνυμά του και στους αρχηγούς του Ολυμπιακού. Οι ατάκες του Βίτορ Περέιρα και η συγγνώμη του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και πριν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε κουβέντα και με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Δευτέρας ενώ μίλησε και με τον Βίτορ Περέιρα. Από τους Μανιάτη, Τσόρι, Ρομπέρτο, Σιόβα και Φουστέρ ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ζήτησε να βγουν ξανά μπροστά. Να μιλήσουν στους συμπαίκτες τους για το μέγεθος των Πειραιωτών, να κατανοήσουν το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός και φυσικά την μεγάλη αξία της ρεβάνς με την ΑΕΚ. Και όλα αυτά σε σχέση με τον κόσμο.

«Δώστε το παράδειγμα και... ματώστε για την φανέλα», ήταν το προεδρικό μήνυμα προς τους αρχηγούς, από τους οποίους ζήτησε ολικό restart και νέα αντεπίθεση με συνεχή προσπάθεια. Την λέξη αντεπίθεση την χρησιμοποίησε τουλάχιστον δύο φορές. Δεν θέλει πια λόγια αλλά μόνο πράξεις. Ο Μανιάτης από μέρους του δεσμεύτηκε να γίνουν πράξη όσα πρέπει. Πιθανότατα αυτό να γίνει την Τρίτη. Νωρίτερα μετά την ομιλία του κ. Μαρινάκη ο Μιλιβόγιεβιτς ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ματς με τη Ντνίπρο. Αφού ζήτησε τον λόγο είπε όσα αισθανόταν την ανάγκη να κάνει.

Επίσης ο Περέιρα από μέρους του απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του επισήμανε: «Όπως καταλάβατε και από τα λεγόμενα του προέδρου, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Τα πράγματα για εμάς είναι δύσκολα και θα πρέπει να τα αλλάξουμε. Να δουλέψουμε όλοι μαζί και καλά προκειμένου να φέρουμε ξανά την ομάδα εκεί που πρέπει και να κατακτήσουμε και τους δυό μας στόχους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα