ΠΑΟΚ: Επιστροφές και απουσίες

ΠΑΟΚ: Επιστροφές και απουσίες

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Επιστροφές και απουσίες

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και μάλιστα δύο φορές. Ποιοι είναι παίκτες επέστρεψαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ποιοι συνεχίζουν αποθεραπεία.

Διπλή προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχε η σημερινή ημέρα. Το πρωί οι παίκτες δούλεψαν στη φυσική κατάσταση και τη μυική ενδυνάμωση. Ενώ το απόγευμα ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε να δουλέψει στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας σε καθεστώς οργανωμένης επίθεσης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα με τρεις εστίες και περιορισμό στις επαφές με τη μπάλα.

Οι Παναγιώτης Γλύκος, Εγιάλ Γκολάσα, Φακούντο Περέιρα επέστρεψαν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, όπως κι ο Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε μεταβεί στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους, ενώ οι Φάνης Τζανδάρης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Μόνος του γυμνάστηκε ο Στέλιος Πόζογλου που υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα