Άλιμος - Αχαρναϊκός 0-1

Άλιμος - Αχαρναϊκός 0-1

Gazzetta team
Άλιμος - Αχαρναϊκός 0-1

bet365

Ο Αχαρναϊκός πέρασε με 1-0 από την έδρα του Αλίμου και έτσι συνέχισε να ελπίζει για την τετράδα...

Σημαντικό διπλό για τον Αχαρναϊκό, με την ομάδα από το Μενίδι να επικρατεί του Αλίμου με 1-0.

Ο Άλιμος ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε τον Αχαρναϊκό. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους και έχασαν κάποιες καλές στιγμές, χωρίς όμως να υπάρχει η μεγάλη φάση στο ματς... Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0, με τον Άλιμο να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Αχαρναϊκός κατάφερε κόντρα στην ροή της αναμέτρησης να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ. Ο Καλογερόπουλος σέντραρε και ο Ταμπάκης από το ύψος του πέναλτι έκανε με σουτ το 0-1 στο 55'. Όπως ήταν λογικό ο Άλιμος στη συνέχεια ανέβηκε και έψαξε το γκολ, φτάνοντας κοντά σε αυτό με τον Ιωάννου στο 72', όταν η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ. Άλλη ευκαιρία για ισοφάριση από τους γηπεδούχους δεν υπήρχε και έτσι ο Αχαρναϊκός πήρε ένα σπουδαίο διπλό και έμεινε κοντά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Σταύρου (83' Τιάγκο), Καρακώστας, Ιωάννου, Σαγανάς, Μπονγκ, Μπεριέξ, Παντελής, Ντα Σίλβα (64' Κάρδαρης), Καραμέρης (46' Γαβριήλ), Νικολόπουλος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (79' Χατζηκοσμάς), Νιάρος, Ιωαννίδης, Ίλιεφ (65' Αθανασίου), Ιορδανίδης (90' Παπατόλιος)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα