Αλαφούζος: «Ραντεβού στα δικαστήρια» (vid)

Gazzetta team
Αλαφούζος: «Ραντεβού στα δικαστήρια» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως οι διαφορές με τον Ολυμπιακό θα λυθούν δικαστικά και όχι εντός του Δ.Σ της SuperLeague.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Δ.Σ της SuperLeague, ενώπιον των δημοσιογράφων στάθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε και στις διαφορές που υπάρχουν με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας οτι αυτές θα λυθούν στα δικαστήρια και όχι στο Δ.Σ.

Είχαμε μία συζήτηση και αποφασίσαμε τις όποιες διαφορές μας να τις λύσουμε εκτός συμβουλίου και δικαστικά αν χρειαστεί. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα πραγματικά προβλήματα, υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις σε σχέση με την βία στα γήπεδα. Ελπίζουμε να βοηθήσει αυτό στην καταπολέμηση αυτών των φαινομένων και στην αντιμετώπιση αυτής της πολύ άσχημης κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα