Παναθηναϊκός: Δεν βιάζεται για Γκαλίτσιο

Παναθηναϊκός: Δεν βιάζεται για Γκαλίτσιο

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Δεν βιάζεται για Γκαλίτσιο

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα ξαναδεί τον Γιώργο Γκαλίτσιο από κοντά μέσα στον Μάρτιο και δεν βιάζεται να κλείσει την υπόθεσή του.

Ο Λεωνίδας Βόκολος βρέθηκε στο Βέλγιο για να παρακολουθήσει τον 28χρονο αμυντικό και εν γένει έμεινε ικανοποιημένος από τα στοιχεία που έδειξε στο παιχνίδι του. Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι «πράσινοι» σκάναραν τον Γκαλίτσιο, αλλά ούτε και η τελευταία.

Όπως αναφέρει το Goal, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα ξαναβρεθούν στο Βέλγιο για να τον παρακολουθήσουν από κοντά και σε καμία περίπτωση δεν βιάζονται για να το κλείσουν. Ο Λαρισαίος μπακ παραμένει η πρώτη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας και στον Παναθηναϊκό διατηρούν καλές επαφές τόσο με τον ίδιο τον παίκτη όσο και με τον μάνατζέρ του.

Πάντως, τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να μην παίζει μόνος του για τον Γκαλίτσιο, που φαίνεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ομάδες που διατηρούν άριστες σχέσεις με τον εκπρόσωπό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα