Ρότζερς: «Οι παίκτες αξίζουν κάθε μπράβο»

Gazzetta team
Ρότζερς: «Οι παίκτες αξίζουν κάθε μπράβο»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στη Σίτι ο Μπρένταν Ρότζερς, σημειώνοντας πως αν η Λίβερπουλ μπει στην τετράδα θα έχει καταφέρει περισσότερα από πέρυσι.

«Βγάζω το καπέλο μου στους παίκτες μου. Επιστρέψαμε στις 4.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής και οι παίκτες πήγαν στα κρεβάτια τους στις 6.00 το πρωί. Έπρεπε να κοιμηθούν όλη την Παρασκευή. Κάναμε την ίδια δουλειά την Κυριακή για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και κοιτάξτε πως έπαιξαν σήμερα» δήλωσε αρχικά ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός, προσθέτοντας: «Περιορίσαμε τη Σίτι σε ένα σουτ στην εστία μας και μιλάμε για μία τοπ ομάδα. Νομίζω ότι οι παίκτες ήταν απίθανοι απόψε. Αξίζουν κάθε μπράβο για την εμφάνισή τους και το αποτέλεσμα».

Για τη διαφορά στην εικόνα των «κόκκινων» σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος, σημείωσε: «Αν τους δείτε τώρα και δείτε πως ήταν στην αρχή είναι η μέρα με τη νύχτα. Έπρεπε να δουλέψουν πολύ σκληρά, δεν συνέβη απλά γι' αυτούς. Πίστευαν στον τρόπο δουλειάς μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας και τώρα ανταμείβονται γι' αυτό. Πιστεύω πως αν καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα φέτος θα είναι μεγαλύτερο επίτευγμα από την περυσινή σεζόν, αν συνυπολογίσουμε το φετινό μας ξεκίνημα και το γεγονός ότι χτίσαμε μία ομάδα από την αρχή».

Καταλήγοντας, επισήμανε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλεύουμε με τον τρόπο που το κάνουμε μέχρι σήμερα. Αν το κάνουμε, μπορούμε να πετύχουμε ότι θέλουμε. Η τριάδα αυτή, ο Ραχίμ (Στέρλινγκ) στο κέντρο και οι Κοουτίνιο – Λαλάνα από πίσω, είναι εκπληκτική. Είναι προικισμένοι τεχνικά, αλλά βλέπετε πως πιέζουν στη μπάλα. Είναι πολύ έξυπνοι ποδοσφαιριστές και ο τρόπος που πρέσαραν ήταν κλειδί για εμάς σήμερα. Νομίζω ότι και ο Τζο Άλεν ήταν εκπληκτικός. Δεν σκοράρει πολλά γκολ, δεν είναι αυτός που δημιουργεί τόσο πολύ, αλλά είναι η πόρτα που ανοίγει όλους τους δρόμους για εμάς. Νομίζω ότι ξεχώρισε σήμερα μαζί με τον Τζόρνταν Χέντερσον».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα