Η ανάγκη για restart σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Η ανάγκη για restart σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

bet365

Η εβδομάδα στην οποία μπαίνει από Δευτέρα και μετά ο Ολυμπιακός είναι σημαντική από αγωνιστικής πλευράς καθώς τον περιμένει η συνέχεια της Σούπερ Λιγκ και το ματς Κυπέλλου με ΑΕΚ.

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχει αποσαφηνιστεί το εάν και εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και από ποιά αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να επανέρχεται στις προπονήσεις από την Δευτέρα και μετά. Ο Βίτορ Περέιρα που με εξαίρεση τον Νταβίντ Φουστέρ δεν έχει άλλα προβλήματα, θέλει να δουλέψει πάνω σε αρκετά πράγματα που χρίζουν... διόρθωσης ή και μεγάλης βελτίωσης. Ξέχωρα από την Λίγκα οι Πειραιώτες θα έχουν και την ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς που πιθανότατα θα γίνει στις 11 Μαρτίου και που σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη από ένα μεγάλο και δυνατό restart ειδικά στο Κύπελλο προκειμένου να προχωρήσουν και να καταφέρουν να κατακτήσουν και τους δύο φετινούς εγχώριους τίτλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα