Ήττα για Γκαλίτσιο υπό το βλέμμα Βόκολου

Ήττα για Γκαλίτσιο υπό το βλέμμα Βόκολου

Νίκος Αθανασίου
Ήττα για Γκαλίτσιο υπό το βλέμμα Βόκολου

bet365

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αγωνίστηκε ενενήντα λεπτά στην εκτός έδρας ήττα της Λόκερεν από την Σαρλερουά με 1-0, όπου τον «τσέκαρε» ο Λεωνίδας Βόκολος.

Την ευκαιρία να περάσει από... ακτίνες τον Γιώργο Γκαλίτσιο, είχε το βράδυ του Σαββάτου ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» βρέθηκε στο γήπεδο της Σαρλερούα, εκεί όπου η τοπική ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του ματς και επιβλήθηκε 1-0 επί της Λόκερεν.

Ο Έλληνας δεξιοπόδαρος μπακ έπαιξε βασικός, για ενενήντα λεπτά και στο 50' καταγράφεται ένα κρίσιμο κόψιμο σε γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά αργότερα ο αριστερός εξτρέμ της Σαρλερουά, Κλεμέν Ταιμόν, βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Αυτό το γκολ έκρινε και την αναμέτρηση ενώ η Σαρλερουά είχε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές η άμυνα της Λόκερεν δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση.

Κάπως έτσι κύλησε η αναμέτρηση, όπου ο Βόκολος «τσέκαρε» τον Γκαλίτσιο, με τον Παναθηναϊκό ως γνωστόν να μην βιάζεται, να εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας και να παίρνει την απόφαση του, τις επόμενες εβδομάδες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα