Τακτική, ρεπό και Κύπελλο για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Τακτική, ρεπό και Κύπελλο για Ξάνθη

bet365

Οι παίκτες της Ξάνθης δούλεψαν σε τομείς τακτικής στη σημερινή προπόνηση, θα ξεκουραστούν την Κυριακή και θα μπουν σε ρυθμούς ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ από τη Δευτέρα.

Δίχως να υπάρξει κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης. Οι ακρίτες δούλεψαν στην τακτική και χωρίστηκαν σε ομάδες για να παίξουν εν συνεχεία οικογενειακό διπλό πριν απολαύσουν το ρεπό τους, που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την Κυριακή (1/3).

Έτσι, άπαντες θα έχουν τη δυνατότητα να... επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν δριμύτεροι στις προπονήσεις από τη Δευτέρα (2/3), όταν η Σκόντα θα μπει σε ρυθμούς της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, με το πρώτο ματς να λήγει ισόπαλο 1-1 και τις δύο ομάδες να αφήνουν... ανοιχτούς λογαριασμούς για το ποια θα πάρει το... εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού στον επαναληπτικό της Πέμπτης (5/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα