Φιλικό με Κ17 ο Παναιτωλικός

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό με Κ17 ο Παναιτωλικός

bet365

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ17 θα δώσει το Σάββατο (28/2) ο Παναιτωλικός λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος. Θεραπεία ο Λαζάρ στη σημερινή προπόνηση, μυϊκή ενδυνάμωση και θεραπεία για Φωτάκη, Βιγιαφάνιες.

Την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν θα έχουν το Σάββατο (28/2) οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ17 το μεσημέρι (15:00) λόγω της αναβολής της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις συντονισμού-επιτάχυνσης, τακτικής και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Λαζάρ, Φωτάκης και Βιγιαφάνιες, με τον πρώτο να κάνει θεραπεία και τους δύο τελευταίους να ακολουθούν πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης για να συνεχίσουν με θεραπεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα