Βέλιτς: «Γιορτή για το Ρέθυμνο το ματς με την ΑΕΚ»

Βέλιτς: «Γιορτή για το Ρέθυμνο το ματς με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Βέλιτς: «Γιορτή για το Ρέθυμνο το ματς με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μίλησε στο gazzetta.gr για την εκτός έδρας νίκη της Επισκοπής επί του Φωστήρα, την μάχη των Play -Out, αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ

Η Επισκοπή πέτυχε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμους αγώνες και ο Γιάσμινκο Βέλιτς μίλησε στο gazzetta.gr για την προσπάθεια την οποία κάνει η ομάδα του να μείνει στην κατηγορία μέσω των Play – Out, αλλά και τη νίκη απέναντι στον Φωστήρα.

Η ομάδα πέτυχε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Μπορεί να πετύχει τον στόχο της παραμονής;

«Υπάρχουν ακόμα δύσκολα παιχνίδια μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου. Σαφώς ο μοναδικός στόχος και σκοπός μας είναι η παραμονή στην κατηγορία αποφεύγοντας τον απευθείας υποβιβασμό. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλύτερη μοίρα απ΄ότι πριν. Παρόλα αυτά η αποστολή μας συνεχίζει να είναι δύσκολη αλλά ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε»

Τι είναι αυτό το οποίο έχετε αλλάξει στην ομάδα από τότε που την αναλάβατε;

«Είναι δύσκολο να πω το τι έχει αλλάξει. Έχω φέρει μαζί μου το δικό μου τρόπο δουλειάς και την δικιά μου μεθοδολογία προσπαθώντας ταυτόχρονα να αλλάξουμε την νοοτροπία σε καθημερινή βάση. Έχουμε βάλει κάποιες προτεραιότητες πάνω στις οποίες προσπαθούμε να επιμένουμε. Η ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών και η προσπάθεια τους είναι εξαιρετική και βλέπω τα τελευταία θετικά αποτέλεσμα ως επιβράβευση για την δουλειά που κάνουμε»

Που πιστεύετε ότι κρίθηκε το παιχνίδι με τον Φωστήρα;

«Σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη έδρα και έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Μπήκαμε στο παιχνίδι με σωστή στρατηγική και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ πράγμα πολύ σημαντικό για το συγκεκριμένο γήπεδο. Από εκεί και πέρα κρίθηκε στην συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μου αλλά και στην σωστή διαχείριση του σκορ».

Την προσεχή αγωνιστική παίζετε στην έδρα σας με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μπορεί η Επισκοπή να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα;

«Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε γνωρίζοντας ταυτόχρονα ποιόν αντίπαλο έχουμε απέναντι μας αλλά και τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα. Σίγουρα είναι ένα μεγάλου παιχνίδι μια γιορτή για το ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. Θα ζητήσω από τους ποδοσφαιριστές μου να απολαύσουν το παιχνίδι, αλλά ταυτόχρονα να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Ένα σχόλιο σας για την μάχη των Play – Out

«Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα είναι στα Play – Out. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς στο γκρουπ αυτών των ομάδων. Σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο η βαθμολογική διαφορά των ομάδων οι ομάδες οι οποίες βρίσκονται πιο ψηλά σίγουρα θα έχουν ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν αρκετοί αγώνες και το ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο»

Ποια ομάδα θεωρείτε ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι φαβορί για την κατάληξη της τρίτης θέσης που οδηγεί στα Play -Off;

«Νομίζω ότι έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά τα πράγματα. Η ΑΕΚ και η Παναχαϊκή είναι σίγουρα οι δύο ομάδες, ενώ ο Απόλλωνας πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την τρίτη θέση καθώς έχει το βαθμολογικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων. Η μάχη πιστεύω ότι θα γίνει κυρίως για την κατάληψη της τέταρτης θέσης»

Ένα σχόλιο για το ότι βρεθήκατε αντίπαλος με τον Κριστόφ Βαζέχα

«Ήταν μεγάλη μου χαρά που βρέθηκα έπειτα από αρκετό καιρό στους αγωνιστικούς χώρους με τον Χρήστο. Ο Χρήστος είναι μια μεγάλη μορφή και ένας τζέντλεμαν. Εγώ από την πλευρά μου του εύχομαι τα καλύτερα»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα