Αναστασίου: «Πίστη, αγάπη, ενότητα»

Αναστασίου: «Πίστη, αγάπη, ενότητα»

Νίκος Αθανασίου
Αναστασίου: «Πίστη, αγάπη, ενότητα»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου βραβεύθηκε από τον σύνδεσμο παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και μίλησε για την προσπάθεια που κάνει στο «τριφύλλι».

Ο Έλληνας τεχνικός αφού πήρε τιμητική πλακέτα από τον Αριστείδη Καμαρά, είπε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε γιατί το θεωρώ μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ σήμερα, ειδικά με όλους εσάς που κάνατε αυτή την ομάδα μεγάλη και στην ουσία δίνετε και την τιμή σε μένα να βρίσκομαι και να είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Στην συνέχεια και σχετικά με την πορεία της ομάδας, ανέφερε:

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα αλλά το σημαντικό είναι ότι υπήρχε πίστη, αγάπη και ενότητα ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει. Προχωράμε και πιστεύω ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο και το σημαντικότερο είναι ότι προσπαθεί να διατηρήσει το όνομα του Παναθηναϊκού ψηλά. Και θέλω να πιστεύω το καταφέρνουμε σε ένα ικανοποιητικό βαθμό και πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα. Είναι μεγάλη χαρά για μένα που βρίσκομαι εδώ και το θεωρώ μεγάλη τιμή και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για την τιμή που μου κάνετε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα