Καλαϊτζίδης: «Πεπατημένη του παρελθόντος»

Καλαϊτζίδης: «Πεπατημένη του παρελθόντος»

Gazzetta team
Καλαϊτζίδης: «Πεπατημένη του παρελθόντος»

bet365

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε ότι και η νέα κυβέρνηση ακολουθεί πεπατημένη του παρελθόντος, τονίζοντας ότι ο Άρης παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

«Εκτιμώ, ότι το συγκεκριμένο μέτρο, ακολουθεί την πεπατημένη του παρελθόντος. Αν δεν κάνω λάθος και πριν από λίγο καιρό, με αφορμή άλλο περιστατικό, είχε ληφθεί παρόμοια απόφαση, περί διακοπής των πρωταθλημάτων, χωρίς όμως, επί της ουσίας, ν΄ αλλάξει κάτι. Τώρα επανερχόμαστε στο ίδιο σκεπτικό, το οποίο όπως απεδείχθη, εκ των γεγονότων, δεν απέδωσε τίποτα», ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη στη Nova και πρόσθεσε:

«Ο Άρης, παρ΄ ότι δεν αγωνίζεται αυτό το διάστημα στη Superleague, παρακολουθεί από κοντά τα γεγονότα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, στο οποίο ιστορικά ανήκει. Άλλωστε, με την εν γένει πρακτική μας έως τώρα, έχουμε αποδείξει πως εξακολουθούμε να λειτουργούμε ως ομάδα Superleague, σε όλα τα επίπεδα».

Τέλος, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δήλωσε: «Εάν αυτό το διάστημα της διακοπής μίας εβδομάδας φανεί χρήσιμο σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να βρεθούν λύσεις, τότε είμαι μαζί τους. Αυτό που πιστεύω είναι πως χρειάζονται τολμηρές πολιτικές αποφάσεις, προκειμένου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο του. Ο Άρης, έχει προτάσεις, έχει άποψη για όλα όσα συμβαίνουν, παρά την περιπέτεια της Γ΄ Εθνικής που αυτό τον καιρό είναι υποχρεωμένος να περάσει και πάντα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές του ποδοσφαίρου, μπορεί να φανεί χρήσιμος προς πάσα κατεύθυνση, έχοντας την εμπειρία δεκαετιών στην Α΄ Εθνική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα