Κοντονής σε gazzetta.gr: «Οι προθέσεις θα φανούν στις πράξεις»

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Κοντονής σε gazzetta.gr: «Οι προθέσεις θα φανούν στις πράξεις»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής μίλησε στο gazzetta.gr τονίζοντας πως το πρόβλημα είναι οι πράξεις και όχι οι προθέσεις που μπορεί να έχουν όλοι.

Ο κύβος ερρίφθη και τουλάχιστον για μία αγωνιστική δεν θα γίνουν αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκας, όπως αποφασίστηκε στην σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στο ντέρμπι αιωνίων, αλλά και στην συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας. Το gazzetta.gr βρέθηκε στην Βουλή και είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, λίγα λεπτά αφότου είχε ανακοινώσει την απόφαση της Κυβέρνησης.

Αρχικά, σε ερώτηση για το αν το πρόβλημα έχει να κάνει περισσότερο με την έλλειψη νομοθετικού πλαισίου ή με την εφαρμογή του, απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως υπάρχει νομοθετικό κενό, ωστόσο το καυτό θέμα είναι η εφαρμογή του και με αυτόν τον τομέα θα ασχοληθούμε περισσότερο».

Για το αν υπάρχουν οι προθέσεις για να βρεθεί λύση: «Καλές προθέσεις έχουν όλοι, αλλά αυτό θα πρέπει να φανεί στην πράξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα