Το γύρο του κόσμου το επεισόδιο Μαρινάκη - Αλαφούζου! (pics)

Gazzetta team
Το γύρο του κόσμου το επεισόδιο Μαρινάκη - Αλαφούζου! (pics)

bet365

Τα επεισόδια που έγιναν στο Δ.Σ. της Super League δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα διεθνή Μέσα.

Για ακόμη μια φορά το ποδόσφαιρό μας αποτελεί αρνητική διαφήμιση για τη χώρα μας στο εξωτερικό, Μετά τα επεισόδια της Λεωφόρου, η κόντρα Μαρινάκη - Αλαφούζου στο Δ.Σ. της Super League πρωταγωνιστεί σε μεγάλα διεθνή Μέσα.

Abola: «Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος, οι πρόεδροι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ενεπλάκησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής του ελληνικού πρωταθλήματος, για την ανάλυση των επεισοδίων του τελευταίου ντέρμπι, που είχε πρωταγωνιστή τον Βίτορ Περέιρα».

Marca: Στο ισπανικό Μέσο αναφέρεται ότι οι ηγέτες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είχαν φιλονικία, ενώ μετά χρησιμοποιεί τις δηλώσεις του Μποροβήλου.

«Δεν υπάρχει λόγος να κρύψουμε ότι υπήρξε ένα συμβάν και γι αυτό το λόγο διακόψαμε τη συνάντηση. Είχαμε αρκετά προβλήματα να λύσουμε αλλά όχι μ'΄αυτό τον τρόπο».


evz.ro: Το ρουμάνικο Μέσο γράφει: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αποτελεί αρκετά συχνά θέατρο πολέμου, ειδικά όταν προέρχονται από τις πιο γνωστές ομάδες, Ολυμπιακό και παναθηναϊκό».

espn: Το γνωστό Μέσο κάνει αναφορά στην «χαοτική» όπως την χαρακτηρίζει κατάσταση στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα γράφεται: "Στην Ελλάδα δεν ήταν και τόσο σοκαριστικό, σε μια χώρα όπου η βία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια είναι δεδομένη". Μάλιστα γίνεται αναφορά στα κρούσματα βίας, μέχρι και στην επίθεση στον Ζωγράφο.

l'equipe: «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έριξε ένα μπουκάλι με νερό στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Διεκόπη η συνάντηση»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα