«Παίζουμε μία κατηγορία με την Καλλονή»

Δημήτρης Τομαράς
«Παίζουμε μία κατηγορία με την Καλλονή»

bet365

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ στον Λεβαδειακό με τους παίκτες να τονίζουν στις μεταξύ τους κουβέντες πως το ματς με Καλλονή είναι σαν... τελικός. Καμία ομιλία από Μάντζιο. Στις εγκαταστάσεις μέσα στην εβδομάδα ο Κομπότης.

Οι συζητήσεις στα αποδυτήρια των Βοιωτών δίνουν και παίρνουν μετά την ήττα και από τον Πανιώνιο. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά για τον Λεβαδειακό και ως εκ τούτου ο προσεχής εντός έδρας αγώνας με την Καλλονή έχει χαρακτήρα τελικού. «Παίζουμε μία κατηγορία με την Καλλονή. Πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να σώσουμε την κατηγορία», είναι μερικά από τα λόγια των παικτών του συλλόγου. Ο Άκης Μάντζιος στην προπόνηση της Δευτέρας δεν μίλησε καθόλου στους παίκτες του ενώ ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιάννης Κομπότης πρόκειται να βρεθεί σε μία εκ των προπονήσεων αυτής της εβδομάδας για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα