«Ο Ιμπραχίμοβιτς ήθελε Ρεάλ Μαδρίτης για να εκδικηθεί τον Γκουαρντιόλα»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Ο Ιμπραχίμοβιτς ήθελε Ρεάλ Μαδρίτης για να εκδικηθεί τον Γκουαρντιόλα»

bet365

Με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο, ο Μίνο Ραϊόλα τόνισε ότι όταν έφυγε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από την Μπαρτσελόνα, ο ιδανικός σύλλογος για να συνεχίσει την καριέρα του θα ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το 2010 έφυγε από την Μπαρτσελόνα για την Μίλαν, χωρίς να έχει πετύχει στην Καταλωνία τα αναμενόμενα. Οι σχέσεις του με τον Γκουαρντιόλα ήταν φρικτές και από τότε έχουν γραφτεί ουκ ολίγα για το τι έχει πραγματικά συμβεί μεταξύ τους. Ο μάνατζερ του Σουηδού, Μίνο Ραϊόλα, δήλωσε ότι το ιδανικό για τον πελάτη του θα ήταν να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι θα μπορούσε να εκδικηθεί τον πρώην προπονητή του με τον πιο ιδεατό τρόπο.

«Ο Ζλάταν ήθελε να παίξει για την Ρεάλ Μαδρίτης όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα. Θα ήταν η ιδανική μετακίνηση. Η τέλεια εκδίκηση εναντίον στον Γκουαρντιόλα», είπε αρχικά στη «Marca» ο Ραϊόλα και συνέχισε:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας πολιτικός σύλλογος, όχι ένας κανονικός. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που κάνουν μερικά πράγματα. Θα ήταν ο τέλειος σύλλογος γι αυτόν (Ιμπραχίμοβιτς) επειδή είναι ένας σπουδαίος παίκτης, παθιάζεται επειδή μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα ανά πάσα στιγμή».

Όσο για το τι έγινε μεταξύ του «Ίμπρα» και του Γκουαρντιόλα απάντησε:

«Μόνο ο «Φίλοσοφος« (Γκουαρντιόλα) ξέρει τι έγινε μεταξύ τους. Ως άνθρωπος η συμπεριφορά του ήταν φοβερά συγκλονιστική.. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Σε έναν χρόνο κάλεσε τον Ζλάταν περίπου δέκα φορές. Στην Μπαρτσελόνα του είχε πει ό,τι χρειαστεί θα τον βοηθούσε. Στη συνέχεια, ξαφνικά σταμάτησε να του μιλάει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα