Οι τυχεροί του gazzetta και της Avance για Λεωφόρο!

Gazzetta team
Οι τυχεροί του gazzetta και της Avance για Λεωφόρο!

bet365

Οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από 1000! Οι τυχεροί όμως μόνο πέντε. Αυτοί μαζί με ένα ακόμη άτομο ο καθένας θα δουν live το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Η εταιρία Avance Rent A Car προσφέρει μέσω του gazzetta.gr 5 «διπλές» προσκλήσεις για το απόλυτο ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος! Οι τυχεροί που αναδείχθηκαν από την κλήρωση και θα πάρουν μία από τις «διπλές» προσκλήσεις για την... μάχη της Λεωφόρου είναι οι εξής:

Καλογεράκης Αντώνης

Θεόδωρος Νικολαϊδης

Στρατής Καλαφατούδης

Νίκος Κατσιλιέρης

Υφαντής Αναστάσιος Γιάννης

Oι νικητές της κλήρωσης θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της Avance Rent A Car στην Λεωφόρου Συγγρού 40-42Α.

Ώρες λειτουργίας:

Σάββατο 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ

Κυριακή 9 το πρωί έως και την ώρα της έναρξης του αγώνα.

Ένας... στόλος για όλες τις απαιτήσεις!

Η Avance Rent A Car λειτουργεί με επιτυχία από το 1992. Η εταιρία χάρη στο δυναμισμό της, την προσήλωση στους στόχους της, και την ανθρωποκεντρική της στρατηγική έχει καταφέρει από την αρχή της λειτουργίας της να βρίσκεται σταθερά μεταξύ των καλύτερων – ως προς το μερίδιο αγοράς- ελληνικών εταιρειών προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στο τομέα της ενοικίασης αυτοκίνητων.

Το δίκτυο μας από εξειδικευμένους συνεργάτες εξαπλώνεται συνεχώς ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες όλων των πελατών.

Το δίκτυο των σταθμών της εταιρείας αναπτύσσεται συνεχώς ενώ λειτουργούν σήμερα 15 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα.

Ο στόλος ανανεώνεται συνεχώς με γνώμονα τη ζήτηση της αγοράς για καινούρια και ασφαλή οχήματα παρέχοντας μεγάλη ποικιλία κατηγοριών από αυτοκίνητα πόλης, αυτόματα, SUV, minivan & luxury. Η εταιρεία πρωτοστάτησε στην δημιουργία ειδικής κατηγορίας διαμορφωμένων mini-van για την ασφαλή μεταφορά ατόμων με αναπηρικά αμαξίδια.

Για κρατήσεις παρακαλώ επισκεφτείτε www.avance.gr επικοινωνήστε μαζί μας στο +30210 9211300.



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα