Οι διαιτητικές αδικίες στον Πανιώνιο (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Οι διαιτητικές αδικίες στον Πανιώνιο (vids)

bet365

Έντονα παράπονα έχει ο Πανιώνιος από τις φετινές διαιτησίες και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους αγώνες όπου οι αποφάσεις των ρέφερι ήταν κατά των «κυανέρυθρων».

Μία από τις ομάδες που την φετινή σεζόν έχει αισθανθεί στο πετσί της την αδικία της διαιτησίας είναι ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» έχουν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις των ρέφερι αφού με τα σφυρίγματά τους θεωρούν ότι έχουν στερήσει βαθμούς που η ομάδα δικαιούταν τονίζοντας ότι αν η ομάδα είχε αυτούς τους βαθμούς τώρα δεν θα πάλευε για την παραμονή.

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα παιχνίδια στα οποία στην Πλατεία θεωρούν ότι οι άρχοντες της αναμέτρησης καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

7η αγωνιστική
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά την ήττα στην Κέρκυρα θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου έχει τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο με τις φωνές από πλευράς Ιστορικού να κυριαρχούν. Στο 4' οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι για μαρκάρισμα στον Γιάννου, ενώ στο 36' ζήτησαν δύο στην ίδια φάση.

Αρχικά, για μαρκάρισμα στον Μπουμάλ και στην εξέλιξη της φάσης για χέρι. Πάντως, ο Παπαπέτρου έδειξε και στις τρεις περιπτώσεις να συνεχιστεί το παιχνίδι τη στιγμή που στην πρώτη δε φάνηκε να υπάρχει κάτι, ενώ για τις άλλες δύο δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν υπάρχει παράβαση. Οι φωνές του Πανιωνίου συνεχίστηκαν και στην επανάληψη όταν στο 61' όταν ανατράπηκε ο Γιάννου μέσα στην περιοχή, με τον Παπαπέτρου να λέει και πάλι «παίζετε», ενώ αυτή τη φορά φάνηκε να υπάρχει παράβαση. Τελικά, στην επόμενη φάση ο ΠΑΣ είναι αυτός που σκοράρει με τον Ακόστα παίρνει το τρίποντο αφήνοντας τους «κυανέρυθρους» να φωνάζουν στον Παπαπέτρου.

13η αγωνιστική
Παναιτωλικός-Πανιώνιος 2-1

Μετά τη νίκη επί της Νίκης Βόλου ο Πανιώνιος ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό. Το πρώτο περνάει χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, αλλά στην επανάληψη τα «καναρίνια» παίρνουν κεφάλι στο σκορ με τον Κάπελ. Οι Νεοσμυρνιώτες βγαίνουν μπροστά για την ισοφάριση, αλλά στο 73' ο Δημητρόπουλος δίνει πέναλτι για χέρι του Χατζηισαΐα σε γύρισμα του Άλβες με την μπάλα να βρίσκει περισσότερο ώμο. Ο Παπαδόπουλος μπορεί να απέκρουσε την εκτέλεση του Άλβες σε κόρνερ αλλά από το κόρνερ αυτό ήρθε το 2-0 βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις όποιες ελπίδες του Πανιωνίου για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα εδώ

15η αγωνιστική
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0

Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο Πανιώνιος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πλέον στον πάγκο βάζει δύσκολα στους πρωταθλητές. Ο Ολυμπιακός δεν απειλεί σχεδόν καθόλου και χρειάζεται μία στιγμή αδράνειας της άμυνας για να προηγηθεί με τον Μήτρογλου, σε μία φάση όμως που ο διεθνής επιθετικός έχει κάνει επιθετικό φάουλ στον Τασουλή, μία παράβαση την οποία δεν είδε ο Λιαχούδης. Στην επανάληψη οι Νεοσμυρνιώτες ανέβασαν στροφές έφτασαν κοντά στο 1-1, αλλά ο Μασούρας λίγο πριν το τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

17η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-2

Ο Ιστορικός δοκιμάζεται στην Τούμπα σε ένα ματς που ο Δελφάκης τα κάνει μαντάρα. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και προηγούνται δύο φορές πριν ακόμα συμπληρωθούν 12 λεπτά παιχνιδιού. Ο Δικέφαλος του Βορρά ισοφαρίζει για δεύτερη φορά και στο 70' γίνεται η φάση που κρίνει τον αγώνα. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βουτάει μέσα στην περιοχή και ο Δελφάκης ανακαλύπτει πέναλτι με το οποίο γίνεται το 3-2. Στη συνέχεια ο Δελφάκης αποβάλει διαίως τον Ιμπαγάσα έχοντας βέβαια κλείσει τα μάτια του σε καθαρή αποβολή του Μαντούρο στο πρώτο ημίχρονο.

22η αγωνιστική
Ξάνθη-Πανιώνιος 1-1

Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ο Πανιώνιος κάνει το καλύτερο πρώτο ημίχρονο την φετινή σεζόν και με τρομερό γκολ του Μπακασέτα προηγείται 1-0 μέσα στα Πηγάδια. Την ίδια ώρα η Ξάνθη έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου, αφού όχι μόνο δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Παπαδόπουλου, αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της. Παρόλα αυτά από το πουθενά ένα λάθος του Μάριου Λαμπρόπουλου δεν επιτρέπει στον Ιστορικό να φύγει με το τρίποντο. Και αυτό γιατί στο γκολ της Ξάνθης η μπάλα κυλούσε όταν εκτελέστηκε το φάουλ από το οποίο ξεκινάει η φάση της ισοφάρισης, ενώ επίσης δεν εκτελείται από την σωστή θέση. Δικαιολογημένα τα παράπονα των ανθρώπων του Πανιωνίου.

18η αγωνιστική
Εργοτέλης-Πανιώνιος 2-2

Τα διαιτητικά λάθη κατά του Πανιωνίου ολοκληρώνονται στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ». Με μπροστάρη τον Φούντα οι «κυανέρυθροι» ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και η κυριαρχία αυτή μετουσιώνεται σε δύο γκολ. Ο Εργοτέλης έδειχνε ανήμπορος όχι να αντιδράσει αλλά να δημιουργήσει τις προυποθέσεις για να γίνει επικίνδυνος. Κάπου εκεί ο Χρήστος Μήτσιος βλέπει πέναλτι σε πτώση του Καλέ προ Παπαδόπουλου με αποτέλεσμα την μείωση του σκορ σε 1-2. Παρά την μείωση ο Πανιώνιος έχει την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς αλλά στο 53' ο Μήτσιος δεν βλέπει καθαρό πέναλτι πάνω στον Γιάννου σε ένα σημείο του παιχνιού που με δύο γκολ διαφορά θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον Εργοτέλη να επιστρέψει. Το πέναλτι όμως δεν δίνεται και οι Κρητικοί φτάνουν στην ισοφάριση και παραλίγο και στην ανατροπή.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα εδώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα