Παίρνεις Λίβερπουλ και νικάς στα πέναλτι!

Παίρνεις Λίβερπουλ και νικάς στα πέναλτι!

Gazzetta team
Παίρνεις Λίβερπουλ και νικάς στα πέναλτι!

bet365

Στο FIFA 2015 οι δύο από τους τρεις κορυφαίους εκτελεστές είναι Κόκκινοι. Δείτε το ιδιαίτερο TOP-10 των καλύτερων του παιχνιδιού από τα 11 βήματα.

Παίζεις FIFA και βρίσκεσαι σε δυνατό τουρνουά με νοκ άουτ ματς, έχοντας απέναντι σου έναν καλύτερο αντίπαλο. Τι μπορείς να κάνεις για να τον νικήσεις; Η λύση είναι μία. Επιλέγεις ως ομάδα τη Λίβερπουλ. Το πλάνο βέβαια επιβάλει να παίξεις αμυντικά και να κρατήσεις πίσω. Εάν λοιπόν το καταφέρεις και αντέξεις και στην παράταση, μην ανησυχείς, την πήρες την πρόκριση στα πέναλτι.

Σύμφωνα με την έκδοση του παιχνιδιού για το 2015, οι δύο από τους τρεις καλύτερους εκτελεστές από την άσπρη βούλα φοράνε κόκκινα. Μάλιστα ο κορυφαίος όλων στον κόσμο αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη εκείνων που έστησαν την εν λόγω δυναμική του κάθε παίκτη σε όλες τις ομάδες. Πρόκειται για τον έναν και μοναδικό Ρίκι Λάμπερτ. Τώρα από που προκύπτει τέτοιος legend σπεσιαλίστα ο επιθετικός των Reds, προφανώς και δεν υπάρχει ρεαλιστική απάντηση.

Επίσης, στην 3η θέση βρίσκεται ο Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ γενικότερα η 10άδα έχει ως εξής:

1. Ρίκι Λάμπερτ (Λίβερπουλ, Αγγλος)
2. Κουαουτεμόκ Μπλάνκο (Πουέμπλα, Μεξικανός)
3. Μάριο Μπαλοτέλι (Λίβερπουλ, Ιταλός)
4. Νταβίδ Βίγια (New York City, Ισπανός)
5. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Παρί, Σουηδός)
6. Νέστορ Ορτιγόσα (Σαν Λορέντσο, Αργεντινός)
7. Ζουλιάν Γκόριους (Γκενκ, Βέλγος)
8. Τίμι Σίμονς (Μπριζ, Βέλγος)
9. Φαντσέσκο Τότι (Ρόμα, Ιταλός)
10. Αντόνιο Καντρέβα (Λάτσιο, Ιταλός)

Οπως διαπιστώσατε η λίστα είναι απίθανη και ειδικά ο δεύτερος, Κουαουτεμόκ Μπλάνκο είναι 42 ετών. Είπαμε όμως μην σας απασχολεί, η λύση είναι η Λίβερπουλ...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα