Επεισόδια και τραυματισμός Παπαβασιλείου! (pics)

Gazzetta team
Επεισόδια και τραυματισμός Παπαβασιλείου! (pics)

bet365

Οι οπαδοί του ΟΦΗ επιτέθηκαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού με φωτοβολίδες μετά το τέλος του ματς ενώ τραυμάτισαν τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου στο κεφάλι! Ράμματα για τον επιμελητή του «τριφυλλιού».

Δεν έλειψαν τα επεισόδια στο Γεντί Κουλέ! Με το που τελείωσε ο αγώνας, οι οπαδοί του ΟΦΗ άρχισαν να πετάνε αντικείμενα και καπνογόνα προς τους παίκτες του Παναθηναίκού, που με την σειρά τους δεν μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια. Μάλιστα ένα από τα καπνογόνα βρήκε στην πλάτη τον Καρέλη που ευτυχώς φορούσε μπουφάν και δεν τραυματίστηκε. Το ίδιο, όμως, δεν συνέβη με τον επιμελητή του «τριφυλλιού», Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Ένα κομμάτι τσιμέντου που έφυγε από την κερκίδα των ανεγκέφαλων τον βρήκε στο κεφάλι και χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα!

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων οι «πράσινοι» μπήκαν τελικά στα αποδυτήρια, την στιγμή που οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν σταματούσαν να τους πετάνε ότι αντικείμενο έβρισκαν μπροστά τους. Στη συνέχεια, συνεπλάκησαν και με τα ΜΑΤ εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα οι αρχές να κάνουν χρήση δακρυγόνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα