Το come back μετά από στραβοπατήματα στο Κύπελλο
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ερυθρόλευκοι κάνουν το come back στο πρωτάθλημα έπειτα από στραβοπάτημα στο Κύπελλο. Το 1-1 με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη φυσικά και δεν λογίζεται ως θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό που όμως παρά την κάκιστη διαιτησία του Παπαπέτρου επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με το εμφατικό 3-0 επί του Εργοτέλη.
Άλλες πέντε φορές στο παρελθόν ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να νικήσει σε πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου όμως λίγες ημέρες μετά επανήλθε στο πρωτάθλημα. Στις 02/02/2006 είχε μείνει στο 1-1 με την Ξάνθη, όμως έπειτα από τέσσερις ημέρες επικράτησε με 2-1 κόντρα στην Καλλιθέα για το πρωτάθλημα. Στις 17/01/2007 είχε ηττηθεί με 2-0 στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ και στις 21/01 είχε επικρατήσει 3-2 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Το 2009 και ειδικότερα στις 04/02 είχε χάσει 1-0 στον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στις 07/02 είχε κερδίσει 2-0 στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό. Στις 19/01/2011 οι ερυθρόλευκοι είχαν μείνει στο 1-1 εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ και στις 23/01/2001 νίκησαν τον Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0. Τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο ήταν στις 29/01/2014. Ο Ολυμπιακός είχε έρθει ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Στις 02/02 είχε ξεπεράσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού στο φαληρικό γήπεδο με 2-1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
