ΠΑΟΚ: Με Κλάους, ενοχλήσεις ο Γλύκος

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με Κλάους, ενοχλήσεις ο Γλύκος

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενος ημέρες και προπονήθηκε κανονικά. Όχι όμως και οι Γλύκος(κάκωση στο γόνατο), Σαλπιγγίδης.

Με τον Στέφανο Αθανασιάδη να συμμετέχει κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (13/2) στην Τούμπα. Ο αρχηγός του Δικεφάλου ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα είναι στη διάθεση του Αγγέλου Αναστασιάδη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και θεραπεία προκειμένου να ξεκουράσει το πόδι του και να έχει πιθανότητες ν’ αγωνιστεί την Κυριακή (15/2, 19:30).

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Γλύκος ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο γόνατο κι έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, αφού προτιμήθηκε να προφυλαχτεί. Ο Φάνης Τζανδάρης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό να έχουν μειωθεί αισθητά.

Το πρόγραμμα της προπόνησης πέρα από το καθιερωμένο ζέσταμα με μπάλα και 5-2, περιελάμβανε δουλειά στα τελειώματα και τα γεμίσματα από τα άκρα και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένες τακτικές κατευθύνσεις.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια ο Αγγελος Αναστασιάδης θα επιλέξει την αποστολή που θα μεταβεί στην Αθήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα